Mam fóbiu s obchodov ci nie?

Príspevok v téme: Mam fóbiu s obchodov ci nie?
ESO4

Dobry den mam s tim problem od mala ak trebalo ist do obchodu vzdy som robil vsetko preto aby som sa tam nedostal nieje problem v komunikaacii s predavackou nehambim sa!!! proste nikto ma do obchodu nedostane ak treba nieco kupit ked tam idem s kamosmi ked idu oni nieco kupit je to v poho ale ak idem sam taaak neviem prostee NEHNE SOMNOU to sa mi stava len v obchode trocha sa s toho smejem ako to zee nemozem ist do obchodu :D

ESO4

Hee nieeee nejde o peniaze,ani o lenivost,aaa to zeee mama mi bude kupovat to ma stve!!! chodim do obchodu len s kamosmi aj ked ja idem nieco kupit sam nie :( niekolko krat som bol aj sam :) konecne alee vzdy som v tom

bibba

no najlepsie by asi bolo keby si ten strach prekonal a zacal pomalymi krokmi do obchodov chodievat aj sam. aj ked to je tazke. trochu fobiu z obchodov mam aj ja. nemam rada napriklad nakupne centra aupark, polus, eurovea, chodim tam skoro len do kina ked musim :D

ivana45

nie je na pricine, ze trpis pri rozlucke so svojimi peniazmi ?
Mozno preto mas averziu k obchodom, ked mas ist nakupovat ty. Ked nakupuju kamarati, tak ti to nevadi. Ak som teda dobre rozumela tvojim zvlastnym formulaciam viet.

ahoj ESO4

Ja s tým mám tiež problém od mala. Radím ti aby si postupne začal chodiť do obchodu, ktorý poznáš sám. Alebo nech ťa niekto počká pred obchodom, ak to nevieš prekonať. Postupne to skúšaj aj v iných obchodoch a to aj v takých, kde si nikdy nebol. Radím ti dobre. Môže sa kľudne stať, že s nevinného strachu z chodenia do obchodu sa ti môžu pridružiť aj iné problémy. To ťa nestraším iba upozorňujem, že na nič nečakaj a choď hoci aj hneď teraz do obchodu sám alebo s doprovodom, ktorý ťa počká pred obchodom