už pekne dlhý čas sa stravujem zdravo, asi tak 7 rokov, žiadne sladené nápoje, alkohol, nič vyprážané, mastné, maslo, smotana, chipsy, hranolky, sladkosti, biele pečivo vôbec, maximálne tak 1-2 zákusky na vianoce, raňajkujem biely jogurt a jablko, cez deň jem veľa zeleninových šalátov, ryžu, mäso len ryby prípadne hovädzinu, občas, tak raz za týždeň aj celozrnné pečivo, pohybu mám dosť behávam, chodím na aerobik, jogu, veľa chodím peši, no váhu mám stále rovnakú 54kg a už dlho nemôžem schudnúť, už neviem, čo viac mám robiť, poraďťe
vaha nejde dolu
Evitta:ale to uz s vahou nema nic si myslim...skor ako schudnut potrebujes vyformovat a spevnit partie kt.ta trapia,takze k tvojim pohybovym aktivitam prirad nejake posilnovacie cvicenia zamerane na stahna a zadok a ak ani to nepomoze tak podla mna s tym nespravis nic...
no meriam 165cm, len mojim problemom je, ze mam nesumernu postavu, vsetok tuk co mam je na stehnach a zadku, preto by som chcela strochu chudnut
evitta:kolko merias?..ja si myslim,ze 54 kg je super vaha pokial nie si extra nizka
Evitta: ja to robím podobne a viem prečo už nechudnem. Po prvé, už nemám z čoho chudnúť, a po druhé, mám úplne zničený a spomalený metabolizmus z tých večných diét, takže telu stačí aj to málo energie čo mu dávam k prežitiu...
tak to tak asi má byť! nesil to tvoje telo je spokojne take ake je teda
asi ti telo uz viac nechce dovolit.
ved to mas super vahu :)