Uz cca mesiac, ak nie aj viac, nie moc pravidelne, ale casto sa v noci zobudzam a len tak odveci zacnem mykat castou tela, pricom si to ani neuvedomujem. Najprv sa mi zacali same stiskat dlane, potom som striedavo otvarala a zatvarala dlane, neskor aj noha, a vcera vnoci som sa zobudila opat a usta sa mi otvarali a zatvarali. naozaj fakt a nechapala som preco. Vobec som to nevedfela ovplyvnit, po par sekundach to preslo, ked som si danu cast tela chytila druhou rukou, alebo skusala nehybat tou castou tela. Mam s tym ist k neurologovi ci ako?
Jo a ete toto. Asi sa vam to bude zdat dost vtipne a polovica mi neuverite, ale mam pocit ze zacinam verit v nieco nadprirodzene. V skole sa o tom stale rozpravame, nejake zočí a neviem co vsetko este a vsetci tomu veria. Minule zivoty, psychotronicky atd.... Rozpravaju nam o tom aj priofesori, spoluiacky rozpravaju zazitky, ze ked im nekto umrel nemohli spat a tak isli k nwm komu a ten im poradil napr ze zrkadlo pod postel a ich to naozaj preslo. Co si mam o tom myslet? Uz fakt neveim :D --------> psychiater??? :D :D :D