Hak a tehotenstvo

jankaaaaaaa

tak podla mna jedinu chybu co si spravila , bolo ze si nasadila hak este pred normalnou mestruaciou a z toho ti hrozi akurat narusenie cyklu a to ze ta hak este asi nechrani pred otehotnenim.nic extra vazne. tak drzim palce , daj vediet ako to dopadlo :)

jankaaaaaaa

tak test po takej dobe by mal byt spolahlivy takze tehotna asi niesi, len je divne ze po vyvolavacke si nedostala menzes, ale to asi kvoli nasadenym tabletkam, ale na tvojom mieste by som radsej zasla ku doktorke ci je vsetko ok. ale tehotna podla mna niesi

izabel66

nemala som odvtedy vobec nic....a test som si robila po tyzdni meskania dalsi po 2 a treti az ked som po vyvolavacke nedostala

izabel66

ja som pred tym take vytoky nemala tak preto som si myslela ze som dostala kramy...a testy som robila uz 3 a nic

jankaaaaaaa

tbl. si mala zobrat v prvy den menstruacie a nie v prvy den vytoku. ked si nedostala menzes po vyvolavacke tak si urcite sprav test

izabel66

zacala som brat kvoli tomu ze som mala hnedy vytok a som si myslela ze som dostala kramy.stalo sa mi to vecera tak som rovno zobrala prvu tabletku.ale jak som rano stala tak som mala cisty tampon...a pytalla som sa ludi co mam urobit tak oni ze ked uz som zacala brat tak mam pokracovat....inac kramy som nedostala po vyvolavacke...