čo robiť?...neviem mu tej dobe odpustiť

Príspevok v téme: čo robiť?...neviem mu tej dobe odpustiť
lala998682

Ja mam 17, priateľ 20. Sme spolu skoro 2 roky. Milujem ho ale za tie skoro 2 roky mi tolko krát ubližil že až. Nehovorim o nevere, skor mi robil sceniy veľa krát, alkohol taktiež nechýbal, ponižil ma pred kamaratmi ale vždy som mu odpustila. Lenže teraz sa niečo stalo v decembri, vydieral ma že bud on alebo chata s kamarátmi a kamarátkami, a robil mi nechutné a žiarlive sceny to telefonu, pripadala som si jak jeho dcera....\"ODPUSILA SOM MU TO\" ALE VNUTRI SA NA TO NECITIM...čo mam robiť? :-(

rony26

predpokladam,ze je to tvoj prvy vztah a preto na nom tak lipnes...je?
nemyslim si, zeby sa zmenil, skor sa to bude stupnovat a namiesto toho aby si bola pre neho osobou, ktoru si vazi, budes pre neho vzdy len vecou, ktoru vlastni...vnimas ten rozdiel vazi vs. vlastni???...clovek, ktory si ta vazi ti nacuva, vnima ta a respektuje...ten druhy sa sprava majetnicky, ponizuje ta a vydiera (tvoje slova)...a ta samota, ktorej sa tak desis ti okrem ineho dava sancu objavit nieco nove, krajsie

lost

lala998682
tak si najdi niekoho ineho, ked sa bojis samoty, i ked je to tiez nanic ist do vztahu len zo samoty, ale tak vzdy lepsie ako mat prerastene dieta na krku (myslim toho 20 rocneho chalana).

Tu chatu pochopim, ale to ze robi sceny, alebo ta ponizuje ?

Akoze dievca, KDE MAS SVOJU HRDOST ?!

Preco si ty, taky dobry clovek, musi najst takeho MAGORA ?

To je FUK, totalne JEDNO, ci je to OBCAS alebo nie.

Vysvetlim ti to takto.

Raz za cas by som kopol do svojho psa. Ale milujem ho. Ale tak nastve ma a potrapim ho trochu. Nikto iny nezabuda rychlejsie nez pes. Ale co ak ho raz kopnem tak silno, ze na to nezabudne? (fyzicky alebo psychicky mu to ublizi). respektive.. jednoducho povedane.. neexistuje nic take ako obcastne vybuchnutie. bud je to magor alebo nie. ziadne MOZNO ani OBCAS :)

elsa5.5

lala,to je len otázka času,zametá si s tebou ako sa mu zachce,človek je slepý,aj také vydieranie netrvá večne,chlapec ťa má v hrsti,záleží len od teba dokedy mu to dovolíš a byť s niekým s nejakej zotrvačnosti to by som nerobila,máš len 17 rokov,akej samoty sa bojíš?máš život pred sebou,rozchod zvládneš,ešte vela mužov stretneš,treba to ukončiť....,,aby ti ešte nerobil problémy pri rozchode.

dsadas789789

Si mlada, vykasli sa na neho, ukaz mu prostrednik a chod dalej, zivot mu to vrati neboj sa, len odpusti mu, zabudni na neho a usmievaj sa.

Sue..

??? sorry,ale podla toho co si pisala tak mne sa nezda,ze by toto bol dobre fungujuci vztah...a asi ani tebe ked si sem pisala prispevok..tak naozaj nechapem naco klames samu seba..to naozaj sa budes drzat niekoho zubami,nechtami a nahovarat si ako je vsetko super len aby si nezostala sama?
tak to je naozaj smutne

Adulka

vztah funguje velmi dobre?? nie, NEFUNGUJE !!!!!! takto keby ma niekto ponizoval, ani sa ma nedotkne ! TAKZE otvor oci, on si ta vobec nevazi a robi z teba handru.. takyto clovek sa nezmeni a ked uz teraz robi toto, tak za dva roky moze robit horsie, zbije ta, atd...
Ak si aspon trochu rozumna, nenechaj sa ponizovat !

kafe

Zhrniem to: ..tolkokrát ti ublížil že až, robil ti scény, alkohol, ponížil ťa pred kamarátmi.. a aj napriek tomu sa bojíš SAMOTY?? A čo tvoja sebaúcta? Nebojíš sa, že z teba spraví handru? Úplne odpadávam z tvojho vyjadrenia "vzťah funguje veľmi dobre, len tie jeho občasné výkyvy". Klameš samu seba, tento vzťah vôbec nefunguje.

lala998682

ten vzah funguje velmi dobre, len tie jeho občasne vykyvy ma dosť hnevaju a tento jeho posledný výkyv neviem odpustiť..:(

Sue..

zostat s niekym len preto,ze sa bojis samoty je ta najvacsia hlupost ktoru mozes spravit...ak citis,ze ten vztah nefunguje a nema zmysel tak to ries...drzim ti palce

lala998682

lenže sa bojím tej samoty. Rotidem sa s nim bude to hrozne samé spomienky. ja sa boojim že to nezvládnem :-((