Zdravíím potrebovala by som pomoc od niekoho kto sa v tom vyzná.. chcela by som si zostaviť nejaky plán ktory by som cvičila v domacich podmienkach našla som na nete jednu dobru stranku kde je ku každemu cviku aj video www.trener-online.cz a potrebovala by som od niekoho kto mi pomože zostaviť si plan čo mam cvičiť koľko opakovaní aby sa mi podarilo zhodiť par kil.. a aby som mohla nejake cviky vymeniť za ine aby to nebolo stale o tom istom :) mam k dispozcií aj švihadlo a jednoručky.. a pre upresnenie mam 17rokov vyška 171 cm a 72 kil a mam silnejšie stehna :/... tak keby sa našla nejaka dobra duša ktora by mi pomohla budem len rada :)
Cviki
ja som cvicila so svihadlom a za 2 tyzdne bolo vidiet rozdiel je to fakt super .. cvicila som 4x do tyzdna 100x skok cez dve nohy potom 50x na jednej nohe 50x na druhej a potom 100 x ako keby som behala chapes ako keby som chodila a medzi to svihadlo.... za dva tyzdne som bola tak vycvicena za 1400 skokov pre mna nebol problem je to fakt ucinne ale musis mat botasky specialne aby si si neznicila klby...
Ja som začala cvičiť podľa Jillian Michaels..som si stiahla cez torrent video.. Princip je taký, že sa 30dní cvičí po 3 levely. Stým, že 10dní 1 potom dalších 10dní 2 atd... Síce si nechcela opakujuce cviky, ale toto je fajn.. Je to dobre na posilnenie aj chudnutie.. Pri tom sa používaju aj tie jednoručaky.. Jedno cvičenie aj s rozcvičením trvá cca 27minút..
Ja som spokojná :)
o_O ako pozeram nechapem ako to že sa mi zmenil nadpis.. ale ospravedlňujem sa za chybu v nadpise cviky i ked viem že nadpis bol iny :D nechapem tomu--- a ako vidim zatiaľ sa tu nikto nenašiel :(