schudnete, lebo viete preco priberate

Príspevok v téme: schudnete, lebo viete preco priberate
StanleyH

kyselina hydroxycitronova (HCA) ucinne bojuje proti nadvahe. Premiena nepotrebne kaporie na pohotovostny cukor a nie na tuky. Produkuje hormon stastia, cize nebudete mat potrebu potlacat tento nedostatok vyjedani chladnicky. POmaha pri krcoch zaludka pri chvilach kedy nemate pristup k jedlu. POtlaca chut do jedla, zjete menej. Odporuca sa davat pred kazdym jedlom 3x denne.

StanleyH

prask ci ako sa volas, nespominam ziadne lieky, neexistuje totiz ziaden liek na chudnutie. Liek je od slova oddialenie symptomu, a toto si musi kazdy uvedomit. Lekar pozna len liek a Liecitel je ten co ma aj alternativny pristup. To len na sprestrenie. Som otvoreny bavit sa na urovni argumentov a nie na urovni chemie a zatazovania organizmu.

StanleyH

ahojte vsetci, nie nic netajim , pozrite si to na stranke www.agel.com , produkt FIT. Len viem ze sa tu pohybuje rozne mnozstvo ludi co nepresvieca arguentom ale cisto len produktom. Pokial sa niekto nezaobera do podstaty preco by to mohlo fungovat, sa nemam o com bavit s takym

prask

ja som si tiez vcera precitala clanok co tu niekto hodil a dozvedela som sa, ze netreba uzivat ziadne lieky na schudnutie, ale treba poznat potraviny, ktore sposobuju nadvahu. len este treba zistit, ktore su to potraviny. to konkretne v tom clanku nebolo...:-)) liek.beautywoman.sk

prask

nemusime to nikde hladat, lebo stanley nas najskor presvedci, ze je to nieco vynimocne, ale ze sa to neda nikde zohnat a potom nam oznami, ze nam to moze predat iba on .... :-))

StanleyH

ano, ale toto su nejake tabletky , to som nemal na mysli. biologicka dostupnost je pri nich max 15% lebo je to lisovane, chemicky osetrene ap. existuje novy produkt co ma biologicku dostupnost 90%