Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dvojníci

Príspevok v téme: Dvojníci
zahada789

Počuli ste o tom ?

Každý človek na svete má svôjho dvojníka
s identickým výzorom

A keď sa stretnú, tak jeden z nich zomrie.
Pýtam sa to preto, lebo poznal som kamoša, ktorý stretol svôjho dvojníka. Nedokázal som rozpoznať kamoša od toho dvojníka a ešte sme ho aj sledovali a on si nás tiež všimol a tiež nechápal a dokonca sme si zakývali.

Kamoša na ďalší deň zrazilo auto....

Na internete som vyhľadával a našiel viacero ľudí s takýmti príbehom. Dokonca aj jeden článok po slovensky:tajomstva.org

Začal som sa o tom zaujímať potom ako mi jedna kamarátka písala presne o tom istom, že deň pred smrťou stretol svôjho dvojníka...

Prečo musí jeden zomrieť pri stretnutí dvojníka ? Podľa informácií z netu jeden tvorí kópiu a je takzvaný nedokonalý, nedostatočný a po smrti kópie vznikne jeden "dokonalý"

:D
Čo si myslíte o tejto bizardnosti ?

Neskutočná zhoda náhod ?
- môže byť... či ? :D

lost

Ale to by v Cine potom nemohlo fungovat :)
Ved tam je brutalne vela ludi a kazdy vyzera rovnako :D
Alebo mozno by som sa tam mohol prestahovat, dvojnika tam snad nenajdem :))

lost

ja ked som prisiel do noveho mesta, tak mi v macdonalde myslela sefka ze som niekto totalne iny, potom aj taikar z rovnakeho mesta, ze ty si ten a ten, nie ?
ja ze nie... a on ani nehcel verit.

no asi musim zmenit aspon uces aby som mal vyssie sance v tomto :D

tak ale rad by som toho dvojnika stretol, mohlo by to byt zaujimave :D

obzvlast fakt, ze nahodnost rozmiestnenia mojho dvojnika je kruto nerovnomerna (preco je tak blizko a nie v amerike napr)

a mozem mu dopoct, aby mi dal kusok tej dokonalosti? :) to by bola ale haluz, v macdonalde by hovorila ze "neeee!!!! ved ty si mrtvy!!!! neee!! nechaj maa!!! duuuch, pomooooc"