Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dvojníci

Príspevok v téme: Dvojníci
zahada789

Počuli ste o tom ?

Každý človek na svete má svôjho dvojníka
s identickým výzorom

A keď sa stretnú, tak jeden z nich zomrie.
Pýtam sa to preto, lebo poznal som kamoša, ktorý stretol svôjho dvojníka. Nedokázal som rozpoznať kamoša od toho dvojníka a ešte sme ho aj sledovali a on si nás tiež všimol a tiež nechápal a dokonca sme si zakývali.

Kamoša na ďalší deň zrazilo auto....

Na internete som vyhľadával a našiel viacero ľudí s takýmti príbehom. Dokonca aj jeden článok po slovensky:tajomstva.org

Začal som sa o tom zaujímať potom ako mi jedna kamarátka písala presne o tom istom, že deň pred smrťou stretol svôjho dvojníka...

Prečo musí jeden zomrieť pri stretnutí dvojníka ? Podľa informácií z netu jeden tvorí kópiu a je takzvaný nedokonalý, nedostatočný a po smrti kópie vznikne jeden "dokonalý"

:D
Čo si myslíte o tejto bizardnosti ?

Neskutočná zhoda náhod ?
- môže byť... či ? :D

lost

Naco nam je potom prezident vobec?
To je len fiktivna osoba ktora sa ani na verejnosti neukaze? :D
Brutalny system teda :D
Aj ja chcem dvojnika ktory bude za mna chodit do skoly a do prace :)

GiovanniX

Pan prezident ma tiez dvojnika,uz neraz ho ukazovali v spravach a obaja ziju doteraz,takze je to blbost,ale samozrejme kazdy ma dvojnika,alebo podobnych ludi sebe,vo svete...

lost

Aj prezidenti majú svojich dvojníkov, a predsa obaja ziju dost dlho niekedy :)
Ale to je riziko povolania.

Mimochodom nie je mozne aby bolo 100% totozny :)
Kazdy ma unikatny nos, usi, (a mozno aj ine) je to ako odtlacok prstov..
Ale ak je to tak ze na oko podobny, tak moze byt :)

zahada789

Vravím o dvojníkoch, ktorí sú vám podobný na 100 %

Rovnaké oči, tvár, výška, farba vlasov.

Váš dvojník môže žiť kdekoľvek na svete...

Aj prezidenti majú svojich dvojníkov, aby ľudia nezastrelili toho pravého zločinca : d

........

sweater

Deti vyzerajú všetky rovnako... pri narodení sa to nedá zistiť a dvojníci sa môžu narodiť úplne inde. A možno nemajú všetci dvojníka.

Ale tiež si myslím, že je to sprostosť.
:D:D
Ale radšej budem dúvať, že ho nestretnem.

sweater

ved samozrejme ze hovadina, mi chces povedat ze za tu dobu by este nikto neprisiel nato, ze jedna polovica planety je uplne rovnaka ako ta druha? a akoze ked sa narodi jeden clovek narodi sa v ten isty moment na chlp rovnaky dalsi clovek len hocikde na svete?:D ale no taaak