Ludia,ruca sa mi vztah.Sme spolu nieco vyse polroka a prislo obdobie,ktore sa da nazvat obdobim neistoty.Najprv ja som stale zacal premyslat,ci moje dievca lubim,potom ona zacala.A tak to je do teraz.Obidvaja sme citovo vychladli.Ked myslime,na rozhod,emotyvne to s nami nehadze.V nasom vztahu bolo vela "TUTU-MUTU" a aj to,ze sme sa videli,a vlastne aj vidime kazdy den.Myslite si ,ze sme urobili chybu,ze sme zacali,tak vsetko telesne prezivat,ze kvoli tomu citi vychladli,alebo je to kvoli tomu,ze sa vidime kazdy den,Alebo to,ze nieco take to vo vztahu musi prist a musi sa to prekonat.Alebo nieco ine.PROSIM POMOZTE NAM!!!
RUCA SA MI VZTAH S FRAJERKOV,POMOZTE MI, CHCEM HO ZACHRANIT!
-Abcd-Po 1.Píšeš,že si začal rozmýšľať nad tým,či ju miluješ,no nenapísal si,čo si z toho rozmýšľania zistil.
Po 2.Napísal si,že ste citovo vychladli a pri myšlienke na rozchod vás to netrápi.
A po 3. Píšeš,že chceš vzťah zachrániť.
Tieto tri body akosi k sebe nesedia.
Takže z toho všetkého vyplývajú len dve veci,1.že buď ju miluješ a problém je len v tom,že nevieš ako vstúpiť do ďalšej etapy vášho vzťahu,ktorá by mohla znamenať už aj aký-taký záväzok. 2.že ju nemiluješ ale bojíš sa rozchodu.Strach z rozchodu môže mať veľa psychologických príčin,ktoré v podstate s danou osobou ani nesúvisia.Moja rada znie:V žiadnom prípade si neskúšajte dať pauzu,len preto,aby ste zistili,či sa máte radi a chcete spolu zostať.Lebo ak počas pauzy jeden z vás urobí nejakú hlúposť (napríklad,že si začne s niekým iným) a potom zistíte že chcete byť spolu,budete si tú hlúposť vykrikovať a váš vzťah aj napriek láske stroskotá.Radšej spolu choďte niekam,kde ste ešte spolu neboli a snažte sa nerozmýšľať nad koncom,ale nad tým,aký bol začiatok krásny.Ak sa milujete a budete s radosťou spomínať na začiatok,potom choďte tam,kde ste sa prvý krát videli.A tam kde ste si dali prvú pusu.Ak budete obaja túžiť znova sa objať a budete túžiť byť spolu,tak je to jasné.No ak vo vás tieto spomienky nevyvolajú city a bude vám to ľahostajné,tak potom tu už niet čo zachraňovať a je lepšie vrátiť sa z kratšej cesty.Napíš,ako ste dopadli.
JA SOM TU DAL UZ DAVNO, a NEVIEM RPECO MI HODILO DVA KRAT TEMU,jedna nebola diskutovana a druha isla do frasa,takze 123456 DUFAM,ZE NEBUDES DO MNA RIPAT,NIEJE TO MOJA VINA!!!!
uz zasa?
aky je vas vek?napis nieco podrobnejsie!!!ja si myslim,ze sa to da zachranit..v kazdom vztahu sa raz za cas objavi obdobie,ked maju pocit,ze sa uz az tak nepotrebuju..ale skus byt bez nej 4dni,nie 3,2,1 ale 4DNI!!!uvidis,ako si veeelmi zacnete chybat..ale nevolajte si,max. si poslite sms,ale nie zase kazdych 5min. a napis ako ste dopadli!!!