Ahojte sú nejaké orechy ktoré počas chudnutia treba vyhodiť z jedálnička okrem arašidov? Zaujmajú ma mandle, pekanové orechy, lieskovce, vlašské orechy, para orechy a kešu
Orechy
Ja jem 25 gramov orechov/semien z toho 15 gramov k ranajkam a 10 na olovrant plus nejaké oleje. Pekne na tom chudnem množstvo mi vyhovuje skôr ma trápia druhy orechov ako napr. tie kešu. Počula som že i keď sú ,,natural" tak sa musia nejako zpracovať či kieho toto ma zaujíma
Mnohe prirodne tuky podporuju-nastartuju spalovanie inych tukov. Nizkotukova dieta nie je dobra pre telo a zdravie.Len si treba vyberat zdave, prirodne neznicene tuky a nie chemicky a tepelne upravovane oleje.
orechy nevyhadzuj z jedalnicka ani pri chudnuti, su strasne zdrave, sú zdrojom omega-3 alebo omega-6 polynenasýtených mastných kyselín, majú úžasný vplyv na našu pokožku, vlasy a kvalitu nechtov, obsahuju mnozstvo vitaminov, mineralov a bla bla bla, proste su super :)
problem je v tom ze ich nesmies jest prazene, solene, a samozrejme v ziadnom pripade v nejake cokoladovej poleve :) za den by si mala zjest max.10 kusov orechov, to neublizi tvojej postave a staci to a hlavne je vhodne jest ich doobeda, napriklad ja ich jem hned ku ranajkam alebo na desiatu.....a vlastne vacsinou ani nie kazdy den, skor tak kazdy druhy
a hlavne si zapamataj ze nic co planujes jest aj po skonceni diety by si nemala z jedalnicka vyhadzovat ani pocas nej......strava musi byt vyvazena, ak chces naozaj schudnut, musis zmenit zivotny styl (drzat ,,celozivotnu dietu" :)) a ku zdravemu zivotnemu stylu orechy urcite patria
drzim palce :)