gynekolog

zuzol

Ahoj,mam otazku.Mam taky mensi problem.Beriem uz druhy druh antikoncepcnych tabletiek a stale z nich priberam.Teraz beriem antikoncepciu na plet a chcem sa spytat,ci existuje aj nejaka antikoncepcia z ktorej sa chudne.Pretoze ma to velmi trapi.Moje telo ma neforemny tvar a je to nepekny pohlad.A pritom mam iba 19 rokov.Pokial som tabletky nebrala bolo vsetko OK,takze viem,ze priberam od tychto tabletiek.Mozete mi dat odpoved na moj mail??Vopred dakujem

kary

Neboj nie je to nic strasne.Ak si este pann,tak vysetrenie prebehne cez konecnik,aby Ti lekar nenarusil pannesku blanu.Prevedie to dvoma prstami,ktore Ti zavedie do konecnika,neboli to.A druhou rukou Ti bude prehmatavat podbrusie.Vysetri Ti aj prsniky.Bude sa Ta pytat na prvu mestruaciu a najlepsie je ak si vedies kalendarik a zapisujes si jednotlive menstruacie.Ak uz nie si panna,tak vysetrenie prebieha cezposvu za pomoci gynekologyckeho zrkadla,aby mohol lekar skontrolovat krcek maternice a sliznicu posvy.Ak je gyn.amb.vybavena intravagynalnym sonom,tak Ti zavedie do posvy sono a skontroluje velkost maternice jej ulozenie a skontroluje aj vajecniky.Ak mas uz viac ako 21 rokov a nebola si este na gyn.prehliadke,tak ta caka este jedno vysetrenie tzv.sklicko,je to ster z krcka maternice,ktory sa posiela na kultivaciu do laboratoria.Ide vlastne o to ci sa nenachadzaju na krcku nejake bakterie,ktore sposobuju pohlavne prenosne ochorenia a ci nahodou nezacina nejake rakovinove bujnenie.Takze hore hlavu a nicoho sa nebat,ide predsa o Tvoje zdravie.A cim skor,tak tym lepsie.