Dobry den,uz asi hodinu mam neskutocnu zimnicu a bolest hlavy,teplotu 37,5...nemate s tym skusenosti?
Priserna zimnica
a co robit aby nebola ?
zobral, som si praralen, lebo uz teraz mam 37.8-38 tak uvidime...
ja ked som mala zimnicu tak som skoncila pri teplote 40, isli sme na pohotovost a rovno si ma v nemocnici aj nechali...
Baby dakujem...ale ja zimnicu nemavam,preto som sa prelakla...mna uz svaly a klby bolia asi tri dni...zaujimave je,ze ma zacala velmi boliet hlava,ako pri migrene(mala som ju len raz za zivot a vedela som,ze to je ta bolest)tak som si rychlo dala Panadol extra rapid.Hlava boli mierne ale zimnica je neskutocna...
mám s tým skúsenosť... raz som sa v noci na brutálnu zimnicu zobudila, a pritom som si ľahla do postele totálne v pohode, ja som mala teplotu ledva 38,0 ale triaslo ma statočne... o týždeň na to som dostala neskutočné bolesti VŠETKÝCH kĺbov v tele (aj takých o ktorých som ani poriadne nevedela)...nevedela som sa postaviť, posadiť, najesť, spať, zobrať čokoľvek do ruky, pustiť si vodu z vodovodu, proste som nevedela robiť pre tie bolesti nič...
lekár mi dal širokospektrálne ATB a bolo po 4 dňoch po probléme... ale moja skúsenosť ti je asi na nič... zimnica je pri teplote normálna...
Chríííípka to bude o pár dní ;-)