Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo dalej?

Príspevok v téme: čo dalej?
Naivka

Ahojte....mam 2 problemy....aj ked podobne problemy ma takmer kazdy...

1.problem-nemozem si najst ziadnych normalnych kamosov.....kazdy ktoreho som mala ma sklamal...vzdy...lezie mi to uz na nervy....rozmyslala som ci nerobim chyby aj ja ale nezdalo sa mi to tak....vzdy som sa snazila....neviem uz co mam robit nemam sa skym rozpravat zabavat...ved nemozem predsa cely zivot presediet doma ....

2.problem-postava a krasa .....hej hej dost znamy problem... s postavou by sa aj nieoc dalo spravit lenze ked si vzdy poviem ze dobre uz zacnem chudnut vydrzi mi to maximalne tyzden viac nie ....diety drzat enchcem pretoze sa bojim ze sa mi to vrati dvojnasobne....a cvicit sa bojim lebo co ak si len tie svaly spevnim a budem stale tak tucna?? ...a krasa? stou us asi nikdy nic nespraviim =((

.....Zivot ma uz prestava bavit a robim same hluposti ktore neskor olutujem ...ale ako si mam uzivat zivot? nič ma uz nebavi =((

čo mam vlasne robit??=/

tlupa

Musíš byť milšia ku svojmu okoliu, ale nedať najavo, že čakáš protihodnotu. Potom sa to zlepší, ale treba veľa trpezlivosti.

xy:)

Komunikacia s ludmi je zaklad, takisto treba vediet odpustat a byt velkorysy. A pravidelnym cvicenim mozes iba schudnut, ale v zasade plati, ze nic netreba robit drasticky, trpezlivost ruze prinasa v tomto pripade, pravidelny pohyb a vyvazena strava 5x denne v rozumnych porciach.

soffa

pozeras sa na to dost negativne...uz pri citani prispevku si si dala odpoved..bojim sa cvicit aby sa mi telo nespevnilo s krasou nic nenarobim...nemozes to tak brat!zacni cvicit,ak nevies ako chod do posilovne,tam najdes skvelych kamosov,spevnis postavu ,schudnes,..a krasa?ta pride aj s tou postavou a hlavne pozitivnim myslenim...

kikusa33

1. problem - ludia su raz taki, ber ich takych, aki su, bude sa ti s tym lepsie zit. neocakavaj, ze vsetci budu lojalni a fer
2. pravidelnym cvicenim sa dopracujes k dobrej postave. a krasa je relativna - niekomu sa pacis viac, inym menej. rozumnym aj tak na krase nezalezi.
Neboj sa, vsetci robime hluposti, a aj nejake veci potom lutujeme. Takze sa upokoj, vsetko je uplne normalne :)