Varikokela pomoc

Príspevok v téme: Varikokela pomoc
wwwaldo

Dobry den prepacte ze otravujem ale uz dlksi cas sa trapim koli jednej veci na lavej strane semenikou som si nasiel jak take zhrubnute zili ktore idu od jak keby semenovou teda od hora az po pot semeniku takto to dako vipada

stahuj-mp3.com

nejake zilky alebo co idu po pod semenik fakt sa bojim ze to moze bit rakovina prosim aspon mi niekto povecte na rovinu ci to moze ist o rakovinu alebo co to moze bit dakujem... a trochu ma to aj popolieva ale ako keby len vtedy ked nato zacnem mysliet jak keby som si bolest sam sugeroval

babylove100

Hello
I am a beautiful young and charming girl looking for real love and protection, I have gone through your profile and am very happy to contact you for us to know ourselves.
You know that distance, age and indeed color cannot stop true love. So darling, I would appreciate if you send Email to my private Email box: ( marianmab0u98@yahoo.com ) So that i can send my pictures and more information about my self to you.
I wait for your positive reply..
Yours in love
Marian.

babylove100

Hello
I am a beautiful young and charming girl looking for real love and protection, I have gone through your profile and am very happy to contact you for us to know ourselves.
You know that distance, age and indeed color cannot stop true love. So darling, I would appreciate if you send Email to my private Email box: ( marianmab0u98@yahoo.com ) So that i can send my pictures and more information about my self to you.
I wait for your positive reply..
Yours in love
Marian.

wwwaldo

diky...co som cital ja o varikolele to je vlastne nad semenikom dake uzlinky hrcky ale ja tom mam aj popod semenik jak natom obrazku vidis tiez take zilky ty to mas tiez nieco take ??

Ossim

Ako keby som to písal ja pred trištvrte rokom...Presne takto som sa bál a presne to isté tam stále mám...Choď k urológovi, čím skôr tým lepšie, nech aspoň vieš čo to je...ja som si to všimol v máji/júny minulého roka ale nešiel som, bál som sa...a mám to tam stále...Takže viac Ti ja neporadím ale myslím si že to bude tá varikokéla.