Tehotenstvo alebo cysta na vaječnikoch?Prosim o radu

Príspevok v téme: Tehotenstvo alebo cysta na vaječnikoch?Prosim o radu
Katka92

Dobrý deň ja mám problem už asi 2 roky so zápalom močových ciest už 2 krát som sa na to liečila a teraz posledný krát v novembri brala som tabletky aj čipky a potom som mala menštruáciu až na 39.den vtedy mi dosť meškala.No teraz je to už 42 den.Robila som si už aj tehotenské testy až dve a obidva vyšli negatívne.Už som čitala rozne prispevky aj o cyste tak neviem či to može byť to lebo mám bolesti vaječnikov take pichavé ako pred menštruaciou alebo počas nej no ine priznaky žiadne a bolí ma aj chrbtica čo ma tiež boli pred menštruaciou ale ta nechodi.A tehotenske priznaky nemam žiadne.Dakujem za radu.

weronita

dobry den.
Mam tehotenske priznaky. Ale dnes som bola u lekára a povedal my ze mam cystu.je to mozne ak ano je to vázne?prosim poradte my niekto.

petul

ano chod k lekarovi...ak mas silne bolesti mozes mat nejaky zapal...alebo to moze byt cysta...a ked mavas zapaly mocovych ciest velmi lahko si mohla dostat gynekologicky zapal (vlastna skusenost) a je treba liecit aj to, az sa ti zbytocne nevrati zapal mocovych ciest.