ahojte v piatok vecer sme to prehnali trochu s kamoskou s vinom.dnes som cely den mala opicu ale nepila som nic.zajtra rano musim ist autom no este stale sa citim na nic, akoby som bola este tochu opita.mozem ist za volant?po akej dlhej dobe je clovek uplne triezvy?
kedy mozem za volant?
Alebo tu:
adam krt to tvoje daj si slaninu alebo mastne je ti uz na opicu na nic je pravda ze sa alkohol viaze na tuky ale rano uz mas alkohol v krvy a nie v zaludku tak to je trosku problem :)
Postupuj podla linku, co som poslal. Mas tam tipy, ako prekonat opicu...
AdamKrt: no to bola 750 ml ale ja som vypila jednu a kamoska tiez a na to ze nepijem je to dost no som rada ze som nemusela prepacte za vyraz grcat
cela flasa to je 0,7 litra ? to sa mozno citis zle ak toto vecer vypijes tak rano mozes bez problemov soferovat a fuknes 0...
jennie:
cela flasa - t.j. kolko 750mll vina na celu noc pre 2 osoby neni vela...
george303: celu flasu cerveneho sladkeho vina 13%..vies tebe sa povie co robim vedu ale tebe nie je zle
Tu je par rad, co po opici, alebo ako prevencia pred opicou...
ako vidim, dobre je doplnit si aj B vitaminy a Horcik. Horcik mas trebars aj v horkej cokolade /s vysokym podielom kakaa/, ak ho nemas doma :)
omg :D co tu stoho robite vedu napis presne co si vypila a ja ti poviem po kolko mozes ist za volant :D
dufam,ze mi to zaberie:D