Potrebujem poradit, mam zrejme kvasinky a chcem si dat na to canesten, len neviem ci je len jeden druh canestenu. ten co mam ja je tu pisane dermalny krem, antimykotikum. Pomoze to na kvasinky?
dakujem
svrbenie
www.canesten.sk
Canesten ma tieto vyrobky:
1 . jeden druh -krem na vonkajsie pouzitie
2. kusy krem s aplikatormi na vnutorne pouzitie
3. jednorazova cipka
4. 6 kusov cipok
www.canesten.sk
Canesten ma tieto vyrobky:
1 . jeden druh -krem na vonkajsie pouzitie
2. kusy krem s aplikatormi na vnutorne pouzitie
3. jednorazova cipka
4. 6 kusov cipok
Na kvasinky nezaberie ani zehlenie, ani pranie v 60stupnoch a ani lokalne aplikovany Canesten. Svrbenie je len prejavom premnozenia kvasiniek v tele, jedinym sposobom na znizenie ich poctu je drzat minimalne 2 tyzdne protikvasinkovu dietu. Vylucit biely cukor, vsetko z bielej muky a preorientovat sa na cerstvu zeleninu, kysle ovocie, kyslu kapustu, kysle mliecne vyrobky a pod. Na internete je toho hrba, cim skor zacnes, tym skor budes mat pokoj. Ja som drzala 2 tyzdne a je mi neporovnatelne lepsie. A to som aplikovala Canesten s prestavkami 2 mesiace, pretoze som bola mimo Slovenska a ku gynekologicke sa mi nepodarilo dostat.
vyluc uplne sladkosti a biely cukor!
emma,
no mne bolo smiesne, kedze nic ine nezehlim :-DDD a pokazde sa natahovat so zehliacou doskou koli gatkam tak to tiez neni moc pohodlnne, ale pomaha:-)
zajiiiic: no ja som tiez inak o hentom pocula ze treba to zehlit :)) takze mi to neni ani nejake smiesne :) vyskusam dik za radu
emma,
viem ze to znie smiesne, ale fakt ich zehli, aby si pozabijala vsetky bakterie. drzim palec :-D
Ja neberiem ani antikoncepciu a nenosim ani tanga, len bavlnene nohavicky. takze ani neviem z coho to mozem mat. na hygienu pouzivam laktacid. skusala som najprv jeden krem na kvasinky z francuzska vola sa mykoster. ten mi to viacmenej ukludnil ale nevyliecil. tak teda skusim ten canesten a ak nepomoze tak idem k lekarovi.
dakujem vam za rady :))))
vypsana_fixa,
kupel v octe? to som este nepocula... daj tip:-) ako sa pri tom postupuje?
dakujem
emma,
vsetky canesteny su rovnake, ten combi je dobry preto, lebo ma tu vaginalnu tabletku, cize ta lieci aj zvnutra, nielen povrchovo.
a este taka rada starej matere :-) .... ked som zacala mat tento problem, tak odvtedy nenosim tanga, ale len bavlnene nohavicky( v dnesnej dobe sa uz daju kupit vselijake pekne:-) periem ich na vyssich teplotach, na 60° a zehlim ich, lebo tieto bakterie v pracke prezivaju, a zehlenie ich zabija, cize si ich nezanesies naspat. sranda je, ze nic ine nezehlim len gatky, haha :-D