Pol roka sa bezvysladne snazim otehotniet. Moja menstruacia mi pride len podanim pichnuteho agolutinu, a tym padom nemam ani ovulaciu. Robim si pravidelne ovulacne testy a sledujem hlien ovulacny. Gynekolog mi chce nadasit ATK. na tri mesiace. Ja tuto liecbu odmietam. Komu pomohla ATK pri podobnych problemoch otehotniet? zda sa mi hlupost Nasadit ATK a ja chcem byt tehotna a nemam ovulaciu a moj gynekolog chce do mna pchat ATK. mam 30 rokov
neschopnost otehotniet
manzelka mala problemy s otehotnenim a ovulaciou, liecila sa u dr. luby albertovej v bratislave (my byvame v ziline) a do roka otehotnela uplne bez klasickych liekov a hormonov. 20. januara sa nam narodilo nase prve dieta - syn Juraj. je zdravy a manzelka tiez. dr. albertova lieci prirodnymi metodami. ma specialny program pre neplodne pary, my sme sa o nej dozvedeli z televizie kde sa hovorilo prave o tom programe, tak sme to vyskusali a dopadlo to dobre. nie je to nic narocne, ale trva to par mesiacov.
Je to presne o tom, ze organizmu chybaju ziviny a preto nepracuju poriadne endokrinne zlazy ,nevytvaraju sa hormony ,organizmus je tiez velmi casto zaneseny a vitaminy, mineralne latky a stopove prvky sa slabo vstrebavaju. Z mojej praxe velmi casto pomoze precistenie organizmu pomocou antioxidantov a doplnenie zivin. Velmi pomaha aj doststocny pitny rezim,zmena stavovacich navykov a aj zmena myslenia.
Podla mna ti ATK nepomoze. Ja by som skusila prirodne produkty a zacni brat vitaminy, ak ich este neberies. Ja som mavala menzes kazde 3 mesiace( bez ATK), ale ked som chcela otehotniet,podarilo sa mi to bylinkami a vitaminmi za 2 mesiace. Takze skus to.
je to tažke ale pol roka neotehotniet nie je ešte dovod panikárit... ja som otehotnela po 7 rokoch...
mna by zaujimalo ci mas medicinske vzdelanie? lebo ak nie... a to sa na mna nehnevaj, nechcem utocit, ale preco odmietas to, co ti odporuca tvoj lekar? asi lepsie vie, co robi... ked mas problemy s menstruaciou a ovulaciou, tehotna nebudes... to je celkom logicke.. anti ti chce predpisat aby sa po jej naslednom vysadeni tvoje vajecniky stimulovali a mozno doslo aj k ovulacii... agolutin si nechas kazdy mesiac pichat, to ti nevadi a nasadenie anti by ti vadilo?
mala by si viac doverovat svojmu lekarovi....
antiku ti chce dat preto, ze po jej vysadeni sa moze uvolnit viac vajicok, teda je vyssia pravdepdobnost otehotnenia..
Yam upravuje hormonalne hladiny, menstruaciu a znizuje hladinu prolactinu, co umoznuje otehotnenie.
Niekedy su menstruacne problemy zo zleho travenia alebo roznych diet.
Este popri tomto som uzivala aj vitaminy a takisto som ich davala aj priatelovi, aby mal kvalitnejsie spermie.
Nechcem ta zavadzat, lebo neviem, v akom stave mas vajecniky a maternicu, ale mne vzdy k ovulacii dopomohlo to, ze som pila 2-3 dni po sebe vyvar z petrzlenovej vnate. Pila som to vzdy, ked mala prist ovulacia, niekomu to vyvola menzes, ale mne vzdy najprv ovulaciu. Nechala som vnat uvarit vo vode a potom som pila tu vodu. Asi tak 2-3 pohare denne. Je to hnusne, ale da sa na to zvyknut. Petrzlenova vnat je stimulant vajecnikov, takze by ich mala nastartovat. Takto som si urobila aj moje male babo, ktore pride na svet o mesiac. (tento recept pouzivali aj stary Cinania na vyvolanie menzesu)
Vela stastia