Vas Nazor

Príspevok v téme: Vas Nazor
CA

Do akej miery je chalan schopny bojovat o vas? Myslim tym, .. s mojim priatelom sme sa rozisli (uz to budu 2r). viem ze by som to mala uz zakopat ale neda sa mi, stale nanho myslim a chyba mi  (aj ked ho uz nestretavam tak casto ale sem tam na neho stale narazim). Po celu dobu ma nejak extra nekontaktoval. Az minule mi napisal ze mu chybam a chcel by sa porozpravat. Popravde nevedela som ci mu mam verit ci to ozaj mysli (kedze cely ten cas nic. takze som to zahovorila (asi zo strachu) a nijaky rozhovor sa nekonal). A teraz mi to stale lezi v mysli, lebo ho mam stale rada. Chcela som sa spytat na nazor, myslite ze keby ozaj so mnou chce byt bude ma viac kontaktovat alebo mu brani to ze si mysli ze ja nemam zaujem kedze som istu dobu s nim nemohla ani komunikovat a on si to uvedomil. Alebo to len skusal? (mozno sa citil osamely a len chcel vediet ci ja este mam zaujem?)... Rozmyslala som ci mu napisat, ale kedze nie som ista ci je tam dostatocny zaujem z jeho strany, tak…

Mozno to vyznie ako hlupa otazka, ale rada by som vedela vas nazor…
Dakujem

tlupa

Na takých truľov sa vykašli. Aj do mňa boli zamilované také typy, ale nakoniec som si našla normálneho. Teda skôr on mňa :-)

chiareee

ešte počkaj mesiac...a sama navrhni, že máš teraz čas.., že ak chce môžte sa porozprávať.

sama uvidíš...o čo mu pôjde.
v podstate ho poznáš, tak musíš vedieť, čoho je schopný a čo zase nie...možno sa cíti, že ťa otravuje, tak to nerieši.
uvidíš..
podobnú situáciu prežíva kamarátka..., ale ona to má komplikovanejšie.

lost

uhlie, no od toho tu su tie 'Psychické / Osobné problémy - témy' myslim :))
tak napr, aj mne sa niektore temy nepacia, lebo mi pridu take "divne" (ale nie konkretne tato, ale skor tie 15rocne tehotne deti atd, alebo rozmery istych partii tela...) a tak si ich nevsimam a mam pokoj :)
zaberu mi len 1 sekundu zo zivota - precitam si nazov a poviem si "nic, idem dalej" :)

CA

Dakujem za vsetky nazory

Uhlie - ja viem ze nikto mi tu nemoze dat presnu radu, odpoved. Ale ked mas urcity problem tak nevidis veci cisto/ objektivne a ja som len bola zvedava aky nazor by mali ostatni..

uhlie

lost,

proti tomu ja nic nemam, ale toto je forum o zdravi. Ani k doktorovi sa clovek nechodi vyrozpravat. A ked, tak len k psychiatrovi. No a my tu predsa nie sme psychiatri. Alebo sme?

lost

Uhlie, no obcas clovek rad pocuje nejake rady, i ked nemaju ziadnu informativnu hodnotu :)
neviem preco to robia, no ale matematicky, moze ti niekto hodit nejaky nazor, ktory ti mozno pootvori oci, rozsiri rozhlad a mozno pomoze sa rozhodnut, i ked v 99,9% pripadoch sa clovek aj tak rozhodne po svojom :)
a mozno je to len samotou, potrebuje sa anonymne porozpravat, mozno poplakat a nabrat sily...

Uhlie

Nerozumiem celkom tymto temam o osobnych problemoch. Ako ma niekto z tu pritomnych ludi vediet, co si tvoj chalan mysli, preco robi to, alebo ono a ako sa mas k nemu spravat? To si naozaj taka naivna, ze si myslis, ze ti tu niekto da nejaku uzitocnu radu. Ak ty nevies co chce a to ho poznas niekolko rokov, tak ako to mame vediet my, ak ani nevieme o koho ide. A to sa tu stale opakuje do kola. nejaka sem napise svoj osobny problem a hned sem naskacu sem kdejake zakomplexovane ropuchy a ohovaraju niekoho, koho ani nepoznaju a vyjadruja sa a vyjadruju.

lost

Suhlasim s rena23.. (ale aj ten druhy nazor, ze si mu mohla pomoct, ked uz sam nevie, AK ho teda chces)

Ak by som ja osobne chcel nejaku babu NASPAT (a ona by jednoznacne a razne neodmietla), tak by som neskoncil pri jednoduchom "ahoj" ale robil by som vsetko pre to aby som ju spat aj ziskal :)
I KED, nevies aky ma plan, mozno ma v umysle to iste, len pomalsie. Alebo nevie ze si sama, ci mas niekoho, atd..

CAS je podla mna irelevantna premenna, ak sa jedna o zaujem.

(PS: ako sa pise velke prehlasovane ä na SK klavesnici? ja to snad fakt neviem :-O )

ja40

CA preco sa s nim pekne neporozpravas a nedas mu tie iste otazky ako tu na fore? Coho sa bojis?
Mas ho stale rada ako vravis,ale zo strachu si sa s nim neporozpravala a teraz to lutujes. Namiesto toho,aby si sa potesila,tak si vedome ublizujes.
Podla mna si sa s nim mala stretnut aspon by si videla a citila na com ste.
A urcite by si zistila na nom,co k tebe citi resp.neciti a mozno ti to pomoze,tot moj nazor :-)