Obhrýzanie si okolie úsť

Príspevok v téme: Obhrýzanie si okolie úsť
Jetoanonym

Dobrý deň.

Chcel by som sa opýtať, čo je najlepšie proti obhrýzaniu si pier a vnútorných úst...dosť ma to štve, kedže vždy keď sa na mňa niekto pozrie nerobím nič iné!Je to taký pocit , že si musím hrýzať pery a keď to neurobím, tak začnem stláčať zuby od nervov... Poprosím aj o rady odborníkov ak by sa dalo. Ďakujem

Sabri

Ja to robím tiež neustále a som rada že nie som sama...Ešte dobre že som nedošla aj na jazyk ako som sa dočítala...niekedy sa za to hryzenie normálne hanbím a strašne to bolí,niekedy mi tečie aj krv.

lamalaala

ahojte,som na tom podobne,raz sa ma zubar spytal ze co to mam v ustach za rany po bokoch aj po bokoch jazyka,a ja ze si to hriziem...zhrozil sa a povedal mi ze je to nebezpecne,velmi som sa zlakla ze si to vsimol zubar a bol s toho v soku...najhorsie je ze fajcim takze mam strach ze mozem dostat rakovinu ustnej dutiny...ak nieco take existuje...tiez mam na jazyku take biele kusky a to si hryziem,je to strasny zlozvik,ako ohrizanie nechtov...je to psychykou...ked si nezerem nechty tak si hryziem hubu...no som s toho nestastna

Anezka

aj ja si obhryzam pery a neviem si odvyknut ...skus na to nemisliet alebo si daj nieco hnusne na pery ta hnusna chut ti nedovoli obhryzat pery(mislim tym nieco ako napr.:daco pikantne,horke,...)

lolka00

vidím nie som sama :DD aj ja si hryziem pery a aj v vnutri ust :) tiež už niekoľko rokov a neviem si odkvyknuť. už sa podľa mna ani nedá. tiež vtedy ked sa nudím alebo som nervozna.

simka111

Mňa to už konečne prešlo, uvedomila som si že to neje normálne a že môžem dostať infekciu, alebo čo... na liečenie tých raniek je dobrý krém Kamistad, veľa šťastia :)

feferonik

Ja sa toho snažím zbaviť už strašne dlho, ale mám pocit že sa to zhoršuje. Ja už mám také obkusané všetko, že najnovšie si obkusujem jazyk po bokoch. potom mám po ňom také biele fľaky, ktoré si zas odkusnem, aby som nevyzerala ako keby som mala syfilis :D

simka111

Ja ma taky isty problem,miekedy si pripadam ako blazon.. normalne si obkusem vnutro ust az do živeho a potom to lutujem lebo ma to boli.. ale to vzdy ked som nervozna