mám zodvihnúť? čo by ste urobili vy :D

Príspevok v téme: mám zodvihnúť? čo by ste urobili vy :D
kosicanka007

píšem si s jedným chalanom, teraz ale nebýva na nete a chce mi zavolať..zodvihli by ste? :D niežeby som nechcela, ale nemám s tým skúsenosti a trochu sa bojím že čo mu tam budem hovoriť..viete taká hanblivosť^^ a ani som ho ešte ani nestretla tak fakt neviem... predtým som nikoho nemala..áá ešte prajete si s partnerom každý večer pred spaním dobrú noc? smskou alebo prezvonením? alebo vôbec?

anjelik9

po prve ked si mu dala tvoje čislo tak by sa už len zo slušnosti patrilo...po druhe ked ti ostatní povedia že hej budeš to robiť abo ked ti povedia že nie nebudeš to robiť? čo takto sa riadiť podla seba sama vraviš že mas 17 takže si svojpravna bytost čiže nepotrebuješ ku všetkemu nieči suhlas či nazor čim skôr sa to naučíš tym lepšie pre teba

elsa5.5

kosicanka,ahoj,áno kľudne mu to zdvihni,má záujem a to je dobre nie?téma sa vždy nájde,áno pred spaním dobrú noc jasné:)

minuta

pamatam si na svoje prve taketo volanie, to bolo davno:) klud, zdvihni, ma to vyhodu,aspon neuvdd ako sa cervenas:) Neboj, ked on vola tebe, tak v najhorsom on povedie rozhovor a ticho mat urcite nebudete..

Scotch

ked nebyva na nete, asi nechce aby si si myslela, ze ta okaslal.. tak zodvohni, sak co...aspon vies ze ma o teba zaujem..

kosicanka007

aby si nemyslel, že nemám záujem alebo čo a sama som jeho číslo chcela..práve preto keby sa stalo že nebudeme cez net v kontakte...ale nečakala som že si budeme volať a máme svoje čísla už dlho...ale fakt nemám s tým skúsenosť preto sa pýtam...a mala som 17