HAk

jankaaaaaaa

www.rodicovstvo.sk

existuje najnovsia hak ktora obsahuje najprirodzenjesie hormony pre zenu, no nemusi sadnut kazdej zene tak ako ostatne hak. vola qlaira. skus sa poradit s lekarom

Dasena

Hmm, tak to som nevedela ale aj tak by som sa trosku bala..neviem, ja som v tychto veciach taka uzkostliva :( naozaj to ochrani?? A s porovnanim s hak je to ako??Asi najspolahlivejsia je hormonalna, ze? ale zasa je to taka potvora, ze to berie chut a clovek pcha do seba hormony :(

Dasena

Ahoj, no, pravdepodobne to budes mat z hak. Ja som teraz vysadila kvoli operacii a teda ti poviem...chut sa mi o dost zvysila.Ale zasa som nemala predtym uplnu nechut...A aj kedysi davno, ked som sa rozisla s byvalym som prestala brat hak a tiez sa mi vtedy zvysila chut. No a co s tym robit?? Ak chces, skus nejaku inu nehormonalnu formu antikoncepcie, ak by ti to nevadilo...ja tiez rozmyslam, ze by som sa chranila nejako inac ... ale ako??Hmm..Kondomy nechcem, to by priatel nemal z toho nic,ani mne by sa to nepacilo stale s gumou.. gelom co zabijaju spermie neverim na 100 percent.. a ani prerusovanemu styku... Vnutromaternicove telieska su tusim ale to ti da doktor az po detoch, naplaste su tiez hormonalne...tak neviem