je možne ze po dvoch mesiach je ten zub ktory mi plombovala zubarka citlivy na chlad? nie je to vzdy ale občas to pocitujem... v čom to moze byt? dakujem
Citlivý zamplombovany zub?
Choď k zubárovi, takáto bolesť nie je prípustná.
Zdravim mam taky problem v pondelok som bola v nemecku u zubara robil mi predny zub bielu blombu a uz je stvrtok a zub ma strasne boli nemozem ani spojit zuby jest v noci spat od bolesti ani tabletky nezaberaju az tak velmi stale je tam strasna bolest co mam robit stretol sa stym uz niekto? Prejde to alebo musim navstivit zubara , kedze je unas dnes sviatok az v piatok mozem ist do zubara hadam to vydrzim este jeden den
Dobry den ja mam zasa taky problem zubarka mi robila korenovu plombu cca mesiac do zadu a teraz po tom case ma to zacalo pod nou boliet nie sustavne iba ked konzumujem teple alebo studene jedlo / napoje ku zubarke urcite pojdem len by ma zaujmalo ci je to normalne alebo tam nieco nie je v poriadku
je to možné treba aby si to hneď riešil
Mám taký istý problém,zubár mi spravil naraz 2 kazy zacvakala som 110 e,a teraz ma zuby bolia sú citlive na chlad aj teplo,za mesiac som isla znova ,zasa my urobil 2 kazy aj ked o nich neviem,že by som ich mala,pokazene a situácia sa opakuje zuby bolia už mám stoho nervy lebo sa napchávam tabletkami od bolesti každý deň.Bola som sa ho spýtať povedal že to je normálne ,už som na svete nejaký ten rok a nezdá sa mi to normálne lebo doteraz som nemala stým,žiadny problem,zmenila som lekára neviem či je to tým,mala som lekárku išla do dôchodku
mia, po zubných zákrokoch je mierna bolesť prípustná pár dní. V tvojom prípade treba ísť k zubárovi, plomba môže byť zle zbrúsená alebo nebol kaz pod ňou dostatočne preliečený.
ja som tiež tak mala, po plombovni ma postupne bolel viac a viac. včera som s nim bola a mam tam zapal, vyvrtal a cistil zubny kanalik, chod radsej k zubarovi, cim viac to budes odkladat tym to bude lepsie. Amalgam obsahuje ortut, tá je skodliva a vraj sa postupne ortut odburava do tela.
Ahoj, chcem sa spytat, ci biela vypln zuba je menej kvalitna ako amalgan.... lebo ja mam dole na sedmicke opraveny zub a pred blombovanim ma nebolel, zubar mi povedal ze tam mam kaz a zablomboval a teraz ma boli po blombovani a bielej vyplni. nemozem na neho kusak.. Zvyknu to robit biele blomby? ubehol tyzdne od toho, takze moze to byt aj skoro. Ale ako je mozne, ze ma predtym nebolel ani na kusanie, ani na chlad a teraz ano.
dakujem za odpoved