Potrebovala by som poradit... na Novy rok sa mi zacal vztah, ani neviem ako, spadla som do toho... kamarat s ktorym som byvala 2roky v GB ma prisiel navstivit a preskocila iskra...lenze... vec sa ma tak, ze on mi uz po tyzdni povedal, ze ma miluje, pise mi take veci, s ktorymi mam ja problem po par mesiacoch a nie to este po par tyzdnoch... plus je teraz naspat v Anglicku, takze vztah na dialku, o tyzden sa vidime... tym, ze sa tak sprava, akoby vo mne zabijal to co sa rozhorelo... nechapem to...co sa to deje?Ja mu nedokazem povedat, ze ho milujem, ved sme sa len par krat pobozkali, nechapem... je nieco so mnou?
Partner ide na vsetko prilis rychlo...
no, neviem, podľa mňa si najlepšie sadnú ľudia s podobnou energiou, nie s extrémom
to znamená, že si sadnú lepšie ľudia s približným tempom, a najmä nehovor niečo, čo nemyslíš.....
nesiľ sa...nerieš...uvidíš
hmmm...ja som sa bozkávala, až keď som milovala...časy sa menia evidentne
Ja v lasku na prvy pohlad verim, do priatelky som sa zamiloval myslim ze okamzite :-) a milujem ju do dnes...
AdamKrt
tak o takej žene som ešte nepočula, bozk určite do tretieho rande ale niečo viac určite nie, alebo možno som staromodna...
A co ten kopec zien co tvrdia, ze ak si niekto nezacne sexualne na zenu dovolovat tak najneskor do 3tieho rande, ze je divny ? :)
no podla mna ty si úplne normálna. Ja som lúbila a lúbim len raz no o láske som začala uvažovať asi až po 5mesiacoch a nie po týždni. Ale zas napr. môj brat sa po týždni zalúbil do baby. Takže z môjho pohladu je láska na prvý pohlad blbosť ale vela ludí to už zažilo, tak možno to tak je...
ewelinka: to, ze pre Teba bozky nic neznamenaju, nemusi znamenat to iste pre neho... Niekedy city prichadzaju pomaly, inokedy rychlo.