Štuple do usi

Príspevok v téme: Štuple do usi
karolina19

ahojte. Chcem sa spýtať kde sa kupujú štuple do uší. Neviem či sa to tak presne volá, ale asi viete o čo ide. Zoženiem to v lekárni alebo kde? môže to škodiť ušiam?
Ja by som to chcela používať na internáte keďže je tam veľký hluk. Len sa bojím či sa ráno zobudím na zvonenie budíka? Aké máte vy skúsenosti?

andrejko10

Ahoj. Ja pouzivam stuple a ak si necistim kazdy den usi, tak potom ma svrbia (asi nejaky zapal) a navyse ma z toho rano bolia nie len usi, ale aj tie svaly okolo, lebo mi ich tak reflexne stahuje asi pocas spanku (kto ma "mrtve" tam tie svaly asi nebude mat problem..). Takze urcite nie su bezproblemove. Ale je to zatial naj sposob ako zatvorit usi..
A k cisteniu - ak sa namocia nejakym liehom, tak su na zahodenie. A voda tiez tomu nepomaha. Takze obavam sa, ze cistit sa nedaju..

Janka18.1

ahojte. chcela by som sa spýtať. dost casto používam stupne do uší dokonca v poslednom case kazdu noc nakoljk mame doma tenké steny a mam vrata ktorý byva dlho hore no a ja mam velmi ľahký spánok a budim sa uplne pri všetkom. cize moj spánok je aj dost nekvalitný. v poslednych dnoch som si aj všimla ze ma usi bolia dokonca aj na dotyk. spozorovala to aj moja mamina ktorá tiež si dava každú noc stople do uší. vedeli by ste mi povedať, moze sa stať ze stople nejaksi škodia? alebo je to iba zhoda náhod? neviem si predstaviť spať bez stoplov ale tá bokest je strašná :(

lilil2345

ale akurat pozeram ten link, co je tu hodeny nizsie a tie stuple co vyzeraju ako sluchatka su nadejne, s nimi to nebude vyklzovat von :) idem objednavat... zachvilu hrozi intrak :)

lilil2345

ludia.... ja tie stuple tiez pouzivam, ked su nudzove situacie...ale! neviem si ich poriadne zasunut, az tak, ako zobrazuju na obrazku...aj ich splostim, zasuniem a oni hned vyklznu von...v lekarni to nemaju na velkosti, uz som sa pytala.. na druhej strane, ak by sa mi to podarilo zasunut tak hlboko ako je to v navode, tak by nebol problem vytiahnut ich?? je to uzasna vec, ale sa mi to vysuva, tak mam na hlave este vankus, to aj z toho potom nemozem spat, no katastrofa.. dakujem za pripadne rady!

sleepinnnn

Ja spávam so štuplami dennodenne už vyše dvoch rokov, je to úžasná vec, až na miernu bolesť uší, ktorá ale zmizne 10 minút po zobudení si nesťažujem na nič, spí s a snimi kvalitne a dobre :) dezinfikujem ich každý týždeň detolom. Budík ma zobudí vždy bez problémov :)

bibi

Ahojte ľudia. ja použivam klasicke zlte ear soft štuple asi rok..mali sme hlučnych susedov ktori si o 6.rano kazdy den vybijali svoju psychopatiu kladivkom..len si nie som ista ci štuple neškodia...mne začali migrenozne stavy, silne bolesti hlavy a je pravda ze vzdy ked si ich dam do praveho ucha tak ma zacne boliet hlava..s tym mam uz dost vazny problem.podla mna ak človek spi na boku a kazdu noc ma štuple nejak sa to musi prejaviť či na sluchu alebo nejako už..ja som sa prestahovala po roku s tym ze najdem kludnejsie prostredie..nasla som lepsich susedov ale tenke steny...teraz je hluk este vacsi..telka..rozhovory..dokonca v noci mi chrape sused nadomnou :(