Chlapci, chcela by som sa spytat, ked poviete babe, ze je dobra v posteli, vzdy to tak aj myslite? Alebo to moze pouzite aj ako nejaky namotavaci kompliment. V ramci ziadneho vazneho vztahu, len take nezavazne...
Zo srandy ma to zaujima:)
dobra v posteli?
kvaki to si vystihla, vašk aj ja som sa najprv zamyslela, či eklhaft náhodou nie je žena, lebo k mužovi sa mi taký názor ťažko pripája, ale tak treba dôverovať, že?
famozne napisane, akurat, ze takto to vnima vacsina zien a mensina muzov :))
famozne napisane, lepsiu odpoved mi ani netreba:)
eklhaft, klobúk dolu. Veľmi pekne napísané a dúfam, že naozaj aj tak myslené. Bodaj by Vás bolo viac, takých fajn mužov.
to bolo pekne napisane
Zena je dobra v posteli ked ju milujes . Nezalezi na tom ako sa miluje ,ale ako sa sprava v posteli k partnerovi , moze byt chladna ,dobre sulozit ,ale ked sa potom postavy a odijde domov ,tak mam po celom zazitku zo sexu. Naopak sa mozme krasne maznat a ked zaspavame v spolocnom naruci , ide o najkrajsi sex a pritom ku styku ani nemusi prijst.......
sipka nechapem ako tu my mame vediet ci to mysli uprimne alebo nie :-), fakt dobry zart typu, dneska som mal dobry obed, a teraz mi povedzte bol vazne dobry? ci si len chcem splhnut u pohladnej servirky? hmm? tazka otazka...
halooo:
:DD jak som sa zasmiala xD
je fakt ze mataBB, nemusis po vsetkych hned stekat za to ze to tebe nikto nepovedal..
fuuu ja klamem sama seba ...tak to si zabil...no co, aspon sa zasmejem
@ mataBB
Odkedy sa zapájaš do verejnej diskusie alebo fóra mala by si počítať s tým že sa do teba môže starať a komentovať hocikto ;) ak s tým máš problém stačí sa odhlásiť z webu.
Netvrdím že som inteligent, to ja zhodnotiť nemôžem.
Ja len nechápem, keď raz niekto napíše že „viac sa nevyjadrujem“ a stále musí niečo komentovať, prečo vlastne klame sám seba ?
A to že sa nevyjadruješ k mojim príspevkom; už si sa vyjadrila k druhému.