dobry den! s priatelom chodim cez tri roky, vsetko bolo v pohode ale v poslednej dobe som sa ja velmi zmenila nvm preco:-/ predtym sme aj hovorili ze "ta je kost" "tento sa mi paci" a brala som to normalne ale v poslednej dobe /asi tak dva mesiace/ mi to vadi zhryza ma ziarlivost /nikdy som neziarlila!!!/ a pochybujem ci som prenho dost dobra/sexy/zabavna/....potom mam hlupe reci ktore nasledne lutujem:-/...mozno to je tym ze on mi nehovori ze ma lubi /ani to mi pretym nevadilo/ a tak som si neista/cista hypoteza/...ako mam spat ziskat svoje sebavedomie???co mam robit???dakujem:-)
zmenila som sa na hysterku
hlavne sa nesnaz ho za kazdu cenu zaujat. Pekne zvolni, sustred sa sama na seba, rob to co ta bavi a ked sa na to nebudes extra sustredit poriesi sa to samo.
a zo vsetkych zien sa stanu hysterky?:-D....no musim to prehryzt:-)
podla mna je to normalne vo vztahu ze po case si ludia prestanu vyjadrovat city,resp menej si ich vyjadruju, menej si hovoria aki su sexi, pekni atd...ale to neznamena ze sa nellubia, proste to zacne byt nejaky stereotyp
praveze nie! prave mi vela ludi hovori ze v poslednej dobe som opeknela/novy uces,postava dobra,.../ale mam dojem ze prenho som svoje caro stratila /proste mam z neho taky pocit/...aj ked tvrdi opak...ale ja to neviem hodit za hlavu/ten dojem z neho/...ako mam byt zas ta sebavedoma/v zdravom ponimani:-D/ pohodacka
a preco si myslis ze si neni pre neho dost dobra-sexy? co ja viem, pribrala si alebo preco?