Dobrý deň, už asi mesiac užívam tabletky aby si som mala krajšie a vyživenejšie vlasy a aby mi tým pádom aj rýchlejšie rástli. Lenže mám pocit že mi začali rýchlejšie rásť aj chĺpky v podpazuší a na intímnych miestach, musím sa holiť každý deň čo ma vôbec nebaví. Nie som žiadna biologička tak sa Vás chcem spýtať či je to kvôli tým tabletkám, či ste o tom už počuli alebo či sa Vám to stalo a ako ste to riešili. Ďakujem
Rychlejsi rast chlpkov z tabletiek?
Presne tak. Osobne som sa po liecbe akne aknenorminom dal na zinok (keďže sa občas aj potom nejaká vyražka vyhodila). No Zinok nepodporuje len kvalitu plati, ale (ako u janaaaaa napisala) aj kvalitu vlasov. A aj rýchlejší rast vlasov. Teda aj ochlpenia. Takze mam rovnyky problem :/
Teda horsi. Lebo su VSADE.
Niekde som musel byt fakt radikalny a doslova som si ich vytrhal (napr z brucha). Sice rastu dalej, ale co uz. Uz to neni taky brutus :/...Este chrbat je na "rade" :/
ach no...aspon viem ze tie tabletky funguju :D
no to je asi logicke ze ak su tie tabletky urcene na rychlejsi a silnejsi rast vlasov tak ti z toho budu rast aj chlpy nie? ci myslis ze tie prisady v tabletke rozoznavaju co su chlpy a vlasy co maju stimulovat a co nie??
obsahujú, to je kvôli tomu??
Neobsahuju tie tabletky nahodou zinok?