Prvy sex s novym priatelom...

Príspevok v téme: Prvy sex s novym priatelom...
lusinqa18

mam noveho priatela asi 2 tyzdne ( ale pozname sa uz dlhsie) a mam ist k nemu spat cez vikend takze asi bude aj.... ale uz teraz je mi trapne ked si predstavim ako to bude prebiehat..sex som uz mala ale predsa to je ine ked mate partnera 3 roky a teraz noveho...ako to prebiehalo u vas a ako ste si nato zvykli?

halooo

Keď ideš spať ty k nemu, predpokladám že ťa on pozval, možno chce s tebou len stráviť čas, pozrieť telku, zahrať scrable, postaviť drevenú loďku, .... ale nie vy ženy stále myslite len na jedno ... :))))))

mary-anne

ja som sa nedávno rozišla s priatelom a ked si predstavím, že mám zas s niekým začínať odznova , spoznávať sa a tak, tak mám až zimomriavky z toho .. je to čudné, že doteraz si s niekým, rozumiete si, poznáte sa , miujete sa ...
to vínko schvalujem, trošku to uvolní atmosféru, ale si si istá, že do toho chceš ísť? jasné, človek nikdy nevie,kedy je ten správny čas.. ale každá skúsenosť človeka naučí niečomu.. u mna je to to, že už si dám čas, kým začnem s niekým novým zas spať..chcem ísť na všetko pomaly už :)
ale nech sa rozhodneš akokolvek, vychutnajte si to :)

mataBB

ja si myslim ze v takejto situacii celkom pomozu nejake 2 pohariky vina..sa uvolnis a nebudes mysliet na taketo veci a prestanes mat strach

AdamKrt

Tiez riesim nieco podobne :) Kedy je vlastne vhodny cas, zacat s partnerkou zit aj intimne ? Nie, ze by v tom bol problem, ale ked sa vsade pise, ze kopec zien ocakava, ze ak sa chlap do tretieho rande o nieco nepokusi, ze je divny... Je dost hlupe, podla mna, zacinat tak skoro, lebo potom clovek je do toho viac zainteresovany a nema cisty usudok, naviac to nemusi byt voci partnerke/partnerovi - korektne. Tiez, co si moze pomysliet clovek po tak kratkej dobe, ci stretnutiach... Problem je aj nejakym vhodnym, ci vtipnym sposobom namotat na to rozhovor :)