Mal som sex s priatelkou a po dokonceny pohlavneho styku som pozrel na kondom a zdalo sa mi ze je velmi vlhky ... tak som to poutieral so servitkou a kondom pre istotu nafukol ( inokedy ot nerobim ale teraz pre istotu ano!) a nezdalo sa nic zeby tieklo ... a zdalo sa ze vsetky smermie su v kondome .. tak som kondom zabalil do servitky a zahodil do kosa .. no na druhy den som isiel vyniest odpadky z kosa a servitka bola troska mokra ... tak som vybral kondom z tej servitky a dal som ho do cistet servitky a trocha postlacal ci nahodou nieco netecie no nebolo nic mokre ... tak neviem praskol kondom aleob nie ?? volnym okom nebolo nic vidno ani pri nafuknutí .. prosim o odpovede :) bez zbytocnych blbych poznamok dik:)
Možno prasknuty kondom?
No daco podobne som zazil aj a tes som mal strach ale to je picovina aby ti kondom praskol ked s niim nic nerobis iba ho hned nasadiis :D :) soj
a ako vlastne može prasknut kondom ?? mne sa to nikdy nestalo tak neviem .. ako pytam sa ako to vyzera je tam velka diera cca 1 cm alebo iba malicka ako po pichnuti s ihlou ?? dakujem viem ze primitivna otazka ale neviem nestretol som sa s tym ! :)
Kondom je navlhceny uz od novoty, a ze zvlhol aj od partnerky je asi normalne. Semeno sa casom meni na riedku zbrndu ,tak zacalo vytekat. Ziadne strachy , len vela neryskuj , lebo podla toho co pises ,tak este len so sexualnym zivotom zacinas. Tak sa radsej viac informuj o sexualnom zivote.
ani balon s dierkou nenafuknes, to sa proste neda
to bolo mokre od partnerky, a ta servitka mohla byt mokra z toho, ako si ho do nej zabalil, tak to zacalo vytekat tym ´volnym´ koncom prezervativu..
Ak tam bola dierka, nenafukol by si to... To mokre bolo urcite z partnerky.