Ovysnute a makke prsia

Príspevok v téme: Ovysnute a makke prsia
comamrobit??

Ahojte.. chcela by som poradit..
Mam 18 rokov a moje pris su dost velke.. kedysi som ich mala strasne pekne, pevne a krasne.. boli ako umele... dnes je na ne skaredy pohlad.. hanbim sa vyzliect pred priatelom, lahnem si a mam ich pomaly pod pazuchami... co ma robit aby boli opat take pevne a neboli ovysnute, ale aby pekne drzali a stali???
Myslite ze hormonalna anitikoncepsia a zchudnutie moze byt pricinou??
skusala som kremy a nemomaha nic.. poradte prosim..ale plastiku NIE... dakujem

Katarinka12

Ja mam tiež problemy mam 37 uz roky nenosim podprsenku teda vynimočne ked idem k lekarovi mam mäkke ovisnute 4 prsia skušala som formujucu podprsenku kremy a nič a som zufala

danielaaa

no dievcata nebudme naivne, ak ti prsia ovisli v 18 rokoch ziadne kremy ti nepomozu, taktiez ziadne cviky- tym spevnis iba prsny sval a tkanivo ostane ovisnute, podla mna ti pomoze len plastika

comamrobit??

lenze ja som neschudla nejak vyrazne..cca 4-5 kg.. ja som celkom chuda, ale moje prsia su dost velke na moju vysku a vahu nosim kosik D.. len mam problem a neviem ako ho vyriesit..ja by som bola aj rada keby ich mam aj mensie ja mam velky problem kupit si dobru podprsenku..kosik velky s malym obvodom.. no katastrofa.. baby co mate male budte radi..!!!

iwus93

asi môžem byť rada že mám 2jky :) aj môj priatel mi hovorí, že načo by mi boli velké prsia, aby ma to ťahalo dole?
A never tým krémom na spevnenie je to blbosť :)

mataBB

za to nemoze hak, schudnutie skor...tiez si myslim ze skus nejake cviky...ale vies ono sa to niekedy aj vekom meni, takze moze byt ze ciastocne sa ti spevnia ale nikdy nebudu ako predtym...

ale prosim ta len nezacni brat ziadne tabletky na spevnenie, lebo to je blud ! nedaj sa oklamat ako vela bab na tomto fore, ked to citam niekedy az mi vlasy dupkom stavaju

mjanik

sisa-prsia sú vyživované zo žalúdka,bradavka je ovládaná pečeňou....vyhľadaj príslušnú literatúru a douč sa

sissa--

Posilnit zaludok a budem mat velke prsia?????Mjanik uvedom sa....!!! A inak comamrobit tie prsia mas ovysnute urcite preto ,ze si schudla.Pisem z vlastnych skusenosti.