Vzťah na dialku

Príspevok v téme: Vzťah na dialku
nesmela456

Som s priateľom 3 mesiace.. pre niekoho je to nič no ten človek sa stal sučasťou mojho života.Lubime sa , problem je v tom , že doteraz tu bol lebo tu ma/mal da sa povedať, že "prácu" .. no teraz to skončilo a ide domov..rozpravali sme sa o tom a nevieme , čo a ako bude dneska tuto temu mame uzavriet. Deli nas 100 km.. ma to vobec zmysel niečo take.taky vztah? Končim 4 rocnik a ešte k tomu určite idem na vyšku :(

nesmela456

No už je mesiac aj niečo čo sme od seba na dialku.. Stretávame sa každe dva tyždne:P Je to dosť zvlaštne , niekedy mam taku chvilku , že mi je uplne na nič ale keď pride po dvoch tyždňoch je to nadherny pocit , že možem byť s niekyM a mať niekoho, koho tak lubim:)len som zistila , že od kedy odišiel tak sa viem rychlo rozrevať pre hoc čo.. neviem čim to može byt :D

Veve...

No, ja som s priateľom už 2 roky, on je v Nemecku a ja tu. Je to ťažké, a môže to prinášať veľa problémov. Či to obidvom stojí za to, na to sa dá prísť len časom.
Nevýhodou je, že sme nikdy neboli dlho spolu, a niektoré veci človek spozná o druhom oveľa neskôr než keby boli spolu (nemyslím nejaké pretvarovanie sa...). Ale všetko sa dá keď sa chce :)
A nemá niekto nejaké rady ako si spestriť internetovú komunikáciu? Keď je to celé týždne všetko monotónne a unavujúce, tak je to ťažšie udržať také živé ako keď si dvaja idú spolu zašportovať, alebo sa len prejsť, či pokecať s priateľmi....
Ďakujem :)

anjelik9

a ešte som zabudla že on ani vzťah na dialku nechce bo ked bol v zahraničí tak mal ale vždy sa to pokazilo (videla som to predtym aj na nas že každy rieši niečo ine času malo byt v kontakte len cez net :(...)a nam by to tak ani nešlo bo ked ja som bez penazi tak si tazko :P mi sme si preskali byt bez seba ešte predtym a teraz už byť spolu :P ale dočasne sa to určite da poznam ludi čo ich tiež delilo aj pol slovenska v živote sa predtym nevideli spoznali sa cez inzerat a dnes su manželia :) takže hlavu hore a určite nehádzať flintu do žita len kvôli 100km :)

anjelik9

nas nejakych 200 km pozname sa len z netu asi dva roky (a tie boli všelijaké) cesta trva necele 4 hodiny takže cez vikend by sa to nejak riešiť nedalo...kedže on byva v meste ma podnajom a pracu ja byvam na dedine nemam pracu a byvam s našimi pohladam robotku u neho a budeme spolu unho :P

sipka

ja mam za sebou tiez jeden vztah na dialku. vydrzalo to 1,5 roka, zvladnut sa to da, problem nastava, pokial neni vizia spolocnej buducnosti, kazdy chce byt niekde inde a nie ste schopni najst kompromis. pokial je to iba na dobu urcitu a vies priblizny datum, od kedy mozte byt znova spolu, je to urcite lahsie.

GiovanniX

pridam aj ja svoj nazor:)
som v podobnej situacií,dievca je odomna cca 80km,ale myslim si,ze to nie je prekazka,obaja mame auto,takze nebude problem s dialkou:)
pred tym som mal vztah tiez na dialku,ta zas byvala cca 108km odomna a nebol problem,rozisli sme sa za ine ...
takze neboj sa,ak sa lubite,tak laska nepozna dialku a ani hranice :)

nesmela456

veronika v tom maš pravdu...a dost velku .. tiez neviem čo bude a cely život byt s nim neviem ale viem , že teraz s nim chcem byŤ a ano necham to tak nech sa to vyformuje bud to stroskota alebo to bude pokracovat:P

sandhy

pozri sa ja mám tiež vzťah na dialku a nie malu ale na poriadnu 450kilometrovu :-)... a tiež myslim, že ak sa lubite ak chcete byt spolu ... tak to netreba hadzat za hlavu ale vyriešiť ten problem ...aby ste obaja boli spokojni ... ja by som toho svojho nevymenila za ziadneho ineho ...ani keby to bol vin diesel a byval by vedla vo vchode ... ;)