Vyliečila som sa celkom z akné. Ale stopy mi ostali. Nezakryjem ich ani make-up ... Nemáte nejaké skúsenosti ako sa mi v tomto dá pomocť ???? Ďakujem :))
Jazvičky,podky a jamky po akné
podla mna peeling na jazvy velmi nepomoze, ak vobec... ale porad sa s lekarkou, ved potom mozes vyskusat aj laser ak to nepomoze
preco drahy? s cim to porovnavas? ak je zelany efekt dosiahnuty, nezda sa mi to az take drahe
Ja by som sa ale este chcel opytat, ci opálenie (zo slnka alebo solária) má nejaký (aspon optický) vplyv na tieto jazvicky.
pocuvaj svoju lekarku. piling ti isto pomoze.. laser je navyse vlemi drahy
laser podla mna, skus sa popytat v nejakom laserovom centre, ja mam dobru skusenost s centrom PARACELSI v Raci-Krasnanoch na Hubeneho
prvy den budes mat asi dost podrazdenu pokozku a cervenu, co na osetrenie ti poradi lekarka.. po chem. pilingu je plet ovela jemnejsia , vyhladena, stiahnute pory, zbrusi sa nadbytocna koza atd. skus si nieco pohladat na nete, ale myslim ze je potrebne chem. piling opakovat viackrat
ano, chem. piling by mal urcite pomoct, mozno ho bude po case potrebne parkrat zopakovat, ale je to vhodne na takuto plet. lekarak urcite poradi