priatel si na fb pozerá fotky inej ženy

Príspevok v téme: priatel si na fb pozerá fotky inej ženy
Michala11111

ahojte podla vás je normálne ak si priatel pozerá fotky svojej kolegine na fb ale nie že dve tri, ale 100 fotiek z plesu, ešte pochopím keby je to z dovolenky, možno je zvedavý na krajinu ale z plesu??? Nikto známi tam nie je, je tam s cudzími ludmi tak čo vie tolko pozerať jej fotky?
A dodávam je to jeho mladá pekná kolegina ktorú vidí každý den v robote.

M74

Michala11111: No možno si myslíš, že si krajšia ako tá kolegyňa, ale Tvoj partner má možno iný názor :-), alebo má kolegyňa nejaké skryté kvality.

nathália09

no vidím,že je tu vela normálnych báb,a to ma teší-myslela som že som iba jediná.
Tiež milujem toho svojho,a nepotrebujem sa pozerať po iných-aj ked on si rád pozrie,
ale už sme toho tolko prežili,že už to neriešim-budem aj ja v jeho prítomnosti pozerat po iných,a pekne sa usmievať.
nechápem,prečo muží zraňujú svoje polovičky,a potom sa čudujú že nastávajú problémy,a potom rozchody.-aj ked je tam ešte velká láska.

mary-anne

ach tá ženská paranoidnosť ..... a takto si samé robíme problémy vo vzťahu a sme len zbytočne nešťastné ......

Michala11111

baby ďakujem vám
inak zaujímal by ma aj mužský názor či aj iní zadaní chalani si kludne pozerajú fotky iných báb, iked ide o nudné fotky z plesu kde nikoho až na tú babu nepoznajú

veronika1211

podla mna je to uplne normalne. ja si tiez pozrem hocikde fotky kamaratov, kolegov, hocijake akcie. a na pritelovi mi to nevadi tiez. ma vo svojom zivote ludi ktori ho zaujimaju. nemusi to byt sexualne, moze to byt osobnostne alebo ho len tak zaujimaju co robia vo volnom case. co je na tom? ziarlivost nie je dobra a urcita tolerancia by tam byt mala. keby o nu mal zaujem, urcite by to robil takym sposobom, o ktorom by si sa tak lahko nedozvedela.

Michala11111

000nastenka
presne aj ja som taká ked milujem tak ma nikto iný nezaujíma ani si nepotrebujem nikoho obzerať no chlapi..............

000nastenka

hej a to mi na mužoch vadí.. ja keď s niekým som, nepozerám na iných chlapov, úprimne.. načo.. mám svojho ktorého milujem a na iného sa kukaˇtnepotrebujem.. nechápem načo majú muži túto potrebu :/

Michala11111

neviem............
ešte keby to je normálne dievča slušné, ale ona nemá nikoho a už raz si začala s chalanom, ktorý žil s inou babou a mali spolu decko, nerobilo jej to problém.
A jeden čas som s ním robila v ich robote a videla som ako sa sprááva ku chlapom, s každým flirtuje kamarátku nemá len s chlapmi sa baví...