priatel si na fb pozerá fotky inej ženy

Príspevok v téme: priatel si na fb pozerá fotky inej ženy
Michala11111

ahojte podla vás je normálne ak si priatel pozerá fotky svojej kolegine na fb ale nie že dve tri, ale 100 fotiek z plesu, ešte pochopím keby je to z dovolenky, možno je zvedavý na krajinu ale z plesu??? Nikto známi tam nie je, je tam s cudzími ludmi tak čo vie tolko pozerať jej fotky?
A dodávam je to jeho mladá pekná kolegina ktorú vidí každý den v robote.

kafe

michala11111, "ale nedokážem to pochopiť asi len preto lebo ja som taká neni." Dievča uvedom si, že priateľ, ktorého máš NIE JE tvoj odraz v zrkadle. Je to úplne iná živá bytosť. Nepotrebuješ pochopiť jeho dôvody prečo robí to alebo hento, skús ho trochu viac rešpektovať a NIE chápať. Proste ho baví robiť veci, ktoré teba nebavia. Bodka. Nerieš, neskúmaj prečo. Alebo sa chceš diviť prečo ho nebaví manikúra? Prečo ho nezaujímajú veci okolo make upu, ako to, že ho baví viac futbal než hokej.. normálne je to drzé od tvojho chlapa, že ho baví to čo má rád ON a nie to, čo sa tebe páči.

elsa5.5

tritria,ked ťa chce muž podviesť nepotrebuje na to ani internet,ani chat tých príležitostí je všade dosť...,,až prílišné žiarlenie vedie k rozchodu,ak niekomu aspoň trochu neveríš tak to s ním ani nemusíš byť.

goccia

ja som sa pokecu vzdala kvoli priatelovi, lebo mu to vadilo... po rokoch vztahu si on cez internet nasiel "kamaratku". Ked som mu pripomenula, ze ako mohol urobit to, co mne na zaciatku vztahu zakazal, povedal, ze ludia sa menia :D
ale mozno budu spolu stastni

Michala11111

táto celá doba je na H...
Niekedy mi priatel hovoril, že čo chcem ved so žiadnymi ženami si nevolá, neesemeskuje, ale teraz ked si s nimi píše na nete je to v pohode.
Presne tak, ľudia majú teraz oveľa väčšie príležitosti na podvádzanie a preto je také ťažké veriť....

tritria

chat, net.... mi rozbili manzelstvo.
hovori sa, prilezitost robi zlodeja, prijemne, bestarostne kecanie na azet moze byt zaciatok nevery i v dobre fungujucom manzelstve. Ak si niektora myslite, ze poznate manzela dobre a ...., tak sa mozete niektore velmi kruto mylit.

elsa5.5

Michala,každá žena vie čo za chlapa má pri sebe,alebo doma,takže podľa toho môžeš posúdiť ako to myslel,aj ty sa môžeš pozerať na pekného kolegu....

bertoliny

Ano je to na nic. Jedine, co si tym dosiahla je to, ze sa mu vobec nevyplatilo, ze ti bol doteraz verny ako pes. Tak teraz si aspon dobre uzije, kedze upodozrievat ho budes tak ci tak. Takto ho aspon budes mat dovod upodozrievat. Ked uz tak uz. A myslim, ze nejake trapne fotky ho uz viac zaujimat nebudu, lepsi je real.

Michala11111

a priateľovi som o tom povedala a je naštvaný no teraz mi to je lúto. Aj tak mi mi nepovedal, prečo čumel na jej fotky jedine sa hnevá že ho kontrolujem :-((
je to nanič!