Dobrá vs. zlá "fajka" - sex

Príspevok v téme: Dobrá vs. zlá "fajka" - sex
DarinkKA

Tento vikend sme tak popijali s kamaratmi a preberali sexualne temy... Celkom casto z ich ust vychadzalo prave "ta to vie" ... alebo naopak "ta to nevie" ... Avsak ani jeden z nich mi nevedel vysvetlit podla coho tak usudzuju... Este som nemala problem urobit chlapa ustami, ze by sa neodbavil... (vlastne raz, ale to bola mensia nehoda s piercingom)... A zas niekto ten piercing rad ma a niekto nie... Clapi, servitky z ust dole a poprosim o kazdy vas nazor, radu... Dakujem vopred :)) *

Jarmila12

Chcela by som sa prosím vás opýtať...
Myslíte že ked mi priatel ponukol za fajku, že prebehne holý okolo svojho paneláku tak mu ju mám dať ?????

AdamKrt

Na Klixen je zaujimava ta jej technika. Ze to robi len tak ledabolo, ale ako to robi je to rajcovne.

Na pohlad je to uzasne, ale zalezat bude tiez od chlapa, kolko toho znesie. Kto je menej citlivy, mozno bude potrebovat trochu drsnejsie, trochu rychlejsie.

Treba len skusat a skusat - vo dvojici. Nijak inak sa to zistit neda, co bude dobre :)

Ronaldo

tak ja uz som zazil niektore vyslovene nudne fajky ale aj niektore take, ze som z toho skoro odpadol uz pri prvom obliznuti zaluda...

cim to je...niektora na to ma talent a vie co ma vzrusuje snad lepsie ako ja sam a niektore to proste nevedia..a robia cely cas dookola to iste.

dolezita je komunikacia ale tiez experimentovanie. netreba robit stale to iste ale skusat vsetko mozne - pre inspiraciu pohladaj na googli "klixen nice handjob and blowjob" alebo hocijake video od nej a uvidis

eklhaft

Podtlak urobis tak ,ze ked si das do ust , tak ho poriadne obopnes perami a opries si ho jazyk. Potom tahas ako z pikaa. Len to nerob dlho, skor v intervaloch.

eklhaft

Najlepsia fajka je rano po kavicke , nech sa zobudim. Ale odpovedat na tuto otazku je dost rozporuplne. Ked das maly vtak do velkej pusy , tak to je ako hodit mrkvu do kybla a naopak ....... ha ha ha .Ved kazde usta su elasticke ,tak ked poriadne obojmes susto co mas v ustach a vyrobis dokonaly podtlak ,tak mas uspech zaruceny.

milovna

ved to je normalne ze ked maju svoje nazory,ze raz je dobra a raz zla fajka.ved to iste poznas aj ty na sebe.ked ti to niekto dobre urobi a ked niekto zle.to mas individaulne.ved to mas citlive miesta a nievzdy to iste co mozes robit,musi chutit vzdy.

t333

hmmm, zaujimave...
to ako vsetci chlapi pri stole to mali uz odskusane navzajom so vsetkymi babami, ze sa takto vytahovali?
neverim tomu... obycajne 'huste' reci...

AdamKrt

To mi pripomina vtip:

Aka bola najhorsia fajka, ktoru s v zivote dostal ?

Odpoved: nadherna... :)
-----------
Ak niekomu neublizujes zubami, netrhas mu uzdicku, neboli ho to, tak kazdemu je nieco ine prijemne, neprijemne... A komu je nieco zle, ma si povedat co a ako...