Pichanie medzi lopatkami v spanku

Príspevok v téme: Pichanie medzi lopatkami v spanku
eliza999

Dobry den.neviem ci sa niekto stretol s podobnym problemom,ale potrebujem poradit,co sa tyka bolesti chrbtice-ide o bolest ktora sa prejavuje hlavne v noci,skoro tak nadranom-picha ma v oblasti medzi lopatkami,a niekedy je to take neznestilne,ze sa mi neda poriadne ani nadychnut a niekedy je ta bolest uplne slabucka,skoro az ziadna-ked vstavam priklad-skoro rano do prace,tak je ta bolest slabucka v skratke povedane-ked vstanem,trosku to "rozchodim" a uz je dobre..chrbat potom necitim,cely den za ma boli-ale akonahle spim dlhsie,dajme tomu do do tej 8-mej,9-tej rana,tak ma velmi boli ten chrbat..ale cez den zase nic-len v spanku..u doktora som este nebola-skusila som aj pohybovu aktivitu kazdy den cvicim na elipticaly,lebo je zase aj to pravda,ze behom minuleho roka som pribrala nieco cez 13 kg a pohybova aktivita bola nulova,kupila som si aj anatomicky vankus,ale extra zmeny necitim-neviem bolesti mam skoro mesiac-len ako vravim,raz slabsie,raz silnejsie..viete mi poradit????

bjd

Mam taky isty problem uz 10 rokov stale sa to zhorsovalo, pri dlhom spanku strasna bolest medzi lopatkami, potom sa ktomu pridala dychavicnost nieco ako apnoe nevedel som sa poriadne nadychnut (pocitovo) je to vyskocena platnicka medzi lopatkami, momentalne chodim na ozonoterapiu , problem s dychanim uz nemam ale aj ked toto pisem ,je ranno prave som vstal a mam obrovskr bolesti , stale ked vstanem ranno si spravim vodu s citronom a pijem ju po cely den, neutralizuje kyseliny a pomaha mi to, odporucil mi to jeden japonsky maser, netreba dlho spat! Dufam ze ozon mi pomoze ale uz som bol 4x a bolesti mam dost velke stale... mam 29r

ta3

Eliza,
tak som tiez spravne tipovala, ze aj u Teba ide o zlcnik, mozes sa bolestiam vyhnut tak, ze nebudes jest mastne jedla a vsetko, co drazdi zlcnik, ja to citim najma po orieskach, mam velmi rada mandle, ale aj vsetky ostatne a neviem im odolat, tak ked to prezeniem, vtedy mam ten problem, ale rychlo si veznem plovicku algifenu a je pokoj, no a netrap sa, ked bude zlcnik musiet von, tak sa neda nic robit, to zvladnes a tiez nech Ta netrapi tyzden stratenej dovolenky, lebo zdravie je zo vsetkeho najdolezitejsie, pozdravujem a drz sa

eliza999

no ten zlcnik som tipovala aj ja-lebo pred 2 rokmi som s nim mala problem,bola som aj na vysetreniach,a povedali mi.ze zatial ho netreba vyberat-lebo je ako tak v poriadku-len mi povedali ze ho mam"porcelanovy"-to znamena-ze steny zlcnika mam obalene nejakym priesvitnym filmom-ktory mu brani pracovat tak ako ma-sice pracuje,ale tak vselijak...neviem-bojim sa toho,ze to ozaj bude zlcnik-nerada by som bola keby mi ho mali vyberat-a taktiez ked si predstavim tie navstevy-poslu ma tam tam tam -to aby som si zobrala tyzden dovolenky :((((

ta3

neviem, ci ide o ten isty problem, pichanie (bodava, paliva bolest) na tom istom mieste, ale mna tiez niekedy neznesitelne picha, pocitujem to skor v strede chrbta hned za hrudnou kostou, presne ako hovoris, neda sa mi ani poriadne nadychnut a tiez vacsinou ked som v klude a lezim, ked sa mi to stalo prvykrat, myslela som, ze mam infarkt, lebo som vedela, ze pri infarkte boli za hrudnou kostou, no potom tusim moja lekarka ma vyviedla z omylu, ze je to zlcnik, pri tychto bolestiach mi vzdy zabrala polovicka tabletky Algifen, ktore som pre istotu vzdy nosila so sebou v penazenke