dobry ja mam len otazocku asi pred 2 tyzdnami mi skoncil menzes a vyse tyzdna po tom som mala vytok obcas zamiesany s krvou,alebo hned a nejako po tyzdni a pol to skoncilo prosim vasco je to?citala som ze to moze by pri ovulacii ale tak mala som chraneny pohlavny styk tak neviem.dakujem za rady
hnedy vytok
ak si mala chraneny styk, tak je test podla mna zbytocny. Ked tak, skus test no, ale podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze ;-).
oki dakujem ved skusim test ale pochybujem....mam uz 2rocneho syna a druhe zatial neplanujeme :Daj tak diky
tak potom to bola pravdepodobne ovulacia, pripadne este nachladenie alebo ine zmeny sliznice maternice. ale nic to nie je. Iba ak by to trvalo dlhsie, tak potom gynekolog.
neberiem hak,mali sme kondom..ale nepraskol
co ma akoze ovulacia spolocne s chranenym stykom? Uzivas antikoncepciu alebo ako si to myslela? Ak neuzivas HAK, ovulaciu mas bez ohladu na to, ci si mala styk a aky...
spinenie ma vela pricin, zbytocne sa nad tym rozptylujes. oba ak beries hak a sucasne ine lieky, znamena to, ze ucinok hak je oslabeny...