Psychické problémy, láska, alkohol, samota

Príspevok v téme: Psychické problémy, láska, alkohol, samota
friedman

Mam 20 a študejem na Vysokej škole. Kým som chodil na strednú bolo všetko v poriadku,nikdy som sa nenudil, škola ma bavila, mal som dobrých priateľov, samozrejme v piatok a cez víkend bary a diskotéky.Mal som aj priateľku, vzťah na dialku 400 km, ale skoro každý vikend sme boli spolu a bolo nám fajn.Síce jej začal časom vadiť alkohol, lebo aj jej otec je alkoholik a majú s ním vážne problemy.Samozrejme boli aj problémy, keď som to v baroch prehnal a robil prúsery, ale stále a to nejak vyriešilo.
Cez leto bola u mňa 2 mesiace, zo začiatku fajn, ale časom som začal robiť hlúposti, začalo mi to pripadať ako stereotyp, hádali sme sa, našla mi sms, kde som si písal i inými dievčatami, dokonca som ju aj podviedol a doteraz neviem pochopiť.Prečo som to urobil. Keď boli problémy väčšie, skúsil som si podrezať žily, ale to som viac menej len strašil. V jedeni sme sa rozišli, verila, že sa zmením a budem o ňu bojovať, ale ja som bol lenivý, začal som chodiť na VŠ veľa učenia a tak. Kamaráti sa mi rozpŕchli, nových na škole nemám.Samozrejme do mesta chodím ako predtým, len to už je taký stereotyp, ožrať sa a ísť domov.
. Je to ako začarovaný kruh. Začínam mať depresie, nič sa mi nechce, som úplne na dne, rozmýšľal aj nad samovraždou, ale to som chcel asi . Po par mesiacoch som sa s ňou stretol na jednej akcii v jednom meste, neubránil som sa slzám, keď som ju videl, chcel som byť s ňou aspon jeden deň,ale ona už má priateľa, viem, že ma stále ľubí, ale keď som vedel, že pôjde prec, strašne som sa opil a ten jej frajer prišiel po ňu autom, chcel som ho zmlátit, ale nejak ma odtiahli na vlak, potm mam okno, zle som vystúpil, motol osm sa v nejakom meste, stratil som mobil a foťák, no proste strašne.A myslím, že toto už bol vrchol, hambím sa, čo som urobil a neviem ako ďalej, ako to všetko vyriešiť, poradte mi prosím, lebo ja to sám nezvládnem.Rozmýšľam nad tým, že kontaktujem psychológa

kafe

Friedman, ako partner teda stojíš za figu borovú. Namiesto toho, aby si pri stereotype použil trochu mozog a vymyslel niečo netradičné, nové, zaujímavé.. tak si začal robiť hlúposti, podviedol ju.. Nevieš na seba upútať pozornosť ničím iným, len pokusom o sebevraždu, no bieda. A to že si bol lenivý trochu prejaviť záujem o kočku, aby ste sa dali opäť dokopy.. nemám slov. Tvojej bývalej môžem len pogratulovať. Pozri sa na seba očami ženy - prečo by nejaká kočka mala chcieť lenivého chlapa bez fantázie, čo pije ako dúha? Študuješ síce VŠ ale ako človek si na veľmi nízkej úrovni.
Chlapče, zobuď sa!! Minulosť nerieš. Začni trochu pracovať na sebe, rozvíjaj sa, pestuj nejaké záľuby.. nech si aspoň na priemernej úrovni.

gebula

je dobre ze si to uvedomujes,to znamena ze sa chces napravit,pretoze alkohol je zly radca a kamarat.Alkohol pokazi vsetko co sa pokazit da a co sa aj pokazit neda.Drzim ti palce.

punk_zero

Ako napisala Tifany67 - Venuj sa sportu a skole :) Vecsina rodicov navadzaju deti nech prv vystuduju a az potom nech behaju za dievcatmi. Ten sport ti fakt pomoze (bycikel, beh, turistika, posilnovanie)

Thumb up

evula00074

Si v ťažkej situácii - rozchod s priateľkou, alkohol, samota, beznádej...
Narobil si chyby a je v tom aj alkohol, podľa mňa ťa opustila preto.
Uvedom si že ak budeš takto pokračovať ďalej, tvoj život pôjde z kopca.
Ten psychológ nie je zlý nápad. A máš šancu stretnúť novú priateľku ale len ak
nebudeš na tom tak, ako si. Dostaň sa z toho, hoci aj s pomocou niekoho, požiadaj o pomoc, neboj sa. Kamarátov, rodičov, psychológa...Potom napíš, želám veĺa sily.

dsadas898798

Hahahahah, mozes si za to sam, len keby ta jej priatel poriadne zmlatil ako si ho chcel napadnut,ak sa pozres na seba si troska. Odpoved je jednoducha, prestan sa ozierat,pouc sa z minulosti,nehaj ju plavat a zacni zit, vsetko zle prejde.

Tifani67

Ahoj, to s tým psychológom nie je zlý nápad, je dobré ho vyhľadať, ak človek nevie, ako ďalej....Niekedy je dobré sa len tak vyrozprávať....problémy, ktoré opisuješ, prežíva mnoho z nás....V prvom rade je skvelé, že si si uvedomil, že niečo nie je v poriadku....to je prvý krok, ale v žiadnom prípade nerieš svoje problémy s alkoholom a už vobec nie samovraždou!!! Ešte máš len 20 a celý život pred sebou, nesmie ťa položiť prvý väčší neúspech, ver mi, že v živote ťa čaká ešte veľa krásnych chvíľ,najväčším liečiteľom je čas. Čo ti môžem poradiť je v prvom rade venovať sa sám sebe, venuj sa škole, začni športovat, alebo čokoľvek iné, čo ťa baví....snaž sa obmedziť alkohol, ak ti záleží na bývalej priateľke ( a je možné, že ťa má stále rada). Sám si spomínal, že má probém s otcom- alkoholikom. Vži sa do jej kože - má strach,vie, čo obnáša život s človekom, ktorý má problém s alkoholom, myslíš si, že by to chcela absolvovať opäť s tebou?! Ak uvidí, že sa snažíš, ver mi, budeš opäť v hre a bývalá priateľka bude o tebe rozmýšľať ako o potenciálnom partnerovi. Ak ti to s ňou nevýjde,určite stretneš niekeho v budúcnosti, koho budeš milovať rovnako a možno aj viac. Držím ti palce, pracuj na sebe a verím, že raz budeš šťasný, na týchto príhodách sa len zasmeješ, poprípade ich budeš rozprávať svojim deťom, ako odstrašujúci príklad:-) Nechaj čas liečiť a napíš ako sa ti darí...