Cawte mam 160cm a 65,66kg uz nevladzem:(potrebujem schudnut aspon 10kg,lebo sa uz na seba nemozem pozerat nemam vobec spolocensky zivot,len doma pri telke uz ma to stve nemam priatelou:(verim,ze kebyze schudnem tak ich urcite mam.Niekedy mavam take zachvaty ze zjem aj desat keksou za den ale potom to prejde.Nechcem sa prejedat chcem uz mat krasnu postavu.Zacala som chodit tri krat do tyzdna na cvicenie,ale mala by som sa ovela viac hybat.Podme spolu do toho,lebo sama nevladzem
Uz nevladzem
Nooo inac baby uz mam 65kg:)juj uz len 10dole a budem totalne spokojna
Ahoj Majqaa, mam podobnu vysku a vahu ako ty a tiez sa snazim schudnut cvicenim a upravou stravy, pisem si s dalsimi babami ktore su na tom podobne
Chystame sa aj stretnut a vymenit si rady, skusenosti, pripadne vybehnut spolu cvicit
Ak by si sa chcela pridat tak napis cvicenieba@gmail.com
vysku mas aku?
napis nieco blizsie, ako sa stravujes a tak podobne :) a ako som pisala treba sa nejako zamestnat aby si stale len nemyslela na chudnutie :)
Ano neviem sa s tym zmierit a denne 24h mi beha po rozume ako by som vyzerala a mala super.Mas pravdu musim sa dostat do psychickej pohody,leneze ono to aj pomaaly ide mam 67 a chcem aspon 10kg dat dole kvoli zdraviu
v prvom rade saa treba dat dokopy po psychickej stranke, ziedne chudnutie ti nepomoze kym sa nasjkor nezmieris s tym aka si teraz, dobre mas nejake kila navyse, nemas sebavedomie, si mozno utiahnutejsia, nic ta nebavi, a potom mas len depresie a prejes sa a stale dokolecka, nemas chut sa zabavat a vsetko sa to toci okolo nestastnej vahy, ak si to v hlave utriedis prehodnotis a vrovnas sa s tym aka si momentalne vsetko pojde. treba si stanovit jasne ciele, ale zabudni na to ze ked schudnes budes sa citit neviem ako, nieje to o postave ale o tom ako clovek mysli a co z neho vyzaruje, treba si sprait plan, dat hlavu hore a vsetko bude v poriadku, najst si nieco aby si stale nemyslela len na seba, ale mysli na ludi okolo seba, niecomu sa zacni venovat a potom sa pusti do chudnutia, moze to zniet cudne ale kym nebudes mysliet pozitivne neschudnes !
tak hlavu hore dievca, ak ti chyba ku stastiu len dat zopar kil dole to je malickost, ak by si chcela najdi si temu tu zdrave chudnutie a pridaj sa k babam :) ved skupine to ide vzdy lepsie ako samej :)
Ano mas pravdulenze tu v mojom okoli je kazdy na vcyzor zatazeny a ked je zena krasna kazdy po nej ide a preto ma to stve a strasne chcem schudnut mam kvoli tomu depky hrozny zivot:(a bola som uz a nechcem chodit k psychologovi lebo mi je to trapne mu vkuse dokola hovorit o svojich problemoch chcem s tymto chudnutim vyskusat ked schudnem ci nadalej budem mat takyto zivot alebo daky iny
Majqua daj sa dokopy po psychickej stránke, kludne navstiv psychologa, potom mozes zacat chudnut, tvoj hlavny problem nie je len v jedeni.......z mojich viet si si nic nevzala, ale nevadi, mozno si vezme niekto iný...
Ale ide o to ze ja som pribrala po psychickej stranke,takze som vsetko zajedala cokoladou pecivom vsetkym,mojim prvym cielom je dostat sa na 65 a potom na 60 a bude mi lepsie lebo teraz som ako bomba :(nikohoo nemam ked som bola stiihla mala som kopu kamosou vsetko
Ahoj, napis blizsie ako sa stravujes, kolkokrat denne jest a co?
prepac, ale asi ta sklamem, ale priatelov nebudes mat len preto, ze schudnes...nasla som si priatelov aj ako 100 kg, a teraz ked chudnem, tak stoja tiez pri mne, priatelia nie su kvoli tvojim kilam.....si to vyhod z hlavy a prestan sa deptat, lebo priatelov nemas pre nieco ine. a drzim prsty pri chudnuti, skus si ale uvedomit svoju hodnotu, to aka si sa neodvija od tvojej vahy, nesed doma pri tv a venuj sa priatelom, lebo ja som svojich tiez takto postracala, hanbila som sa chodit medzi nich a az ked som stretla tych skutocnych, ( mozno aj ti predchadzajuci boli, len ja som to nevidela) prisla som na to, ze to bola totalna hlupost, lebo ma akceptuju presne taku aka som :) a ver, ze kg sa takto ovela ovela lahsie zhadzuju ako ked som sa utapala niekde sama v kute v ziali...