Uz vyse 3 rokoch mam bolest okolo pravej lopaty, ktora sa pocas menzesu zvysi tak, ze sa nemozem pomaly nadychnut. Chodila som uz aj na rehabilitaciu a nepomohlo. Poradit mi nevedel ani ortoped. Neviete mi poradit co to asi je a co s tym
Bolest okolo lopatky
Dnes som sa zobudila zo strašnou bolestou pod pravou lopatkou....ani nadýchnut sa mi nedá poriadne:( Ako keby mi tam niekto vrážal dýku :( a včera mi nič nebolo !!!??? Neznášam nieto nečakane prichádzajúce bolesti...
Pravdepodobne je to z chrbtice. Mozno by pomohli rehabilitacie, plavanie, fitlopta, mozno lieky na uvolnenie svalstva a analgetika, mozno nieco ine (masaze, ale az po vysetreni lekarom a jeho odobreni). V kazdom pripade je vsak prvym krokom navsteva lekara, najma ked to trva uz dlho.
Dobrý večer. Mám bolesť pod pravou lopatkou už vyše mesiaca. Je to neznesiteľná bolesť, pri prudkom pohybe, ale aj pri hlbokom nádychu. Nemôžem na tej strane ani spať. Vedeli by ste mi nejako poradiť ?..Ďakujem.
Dobry den. Mam bolest pod pravou lopatkou ktora je viac vecer ale teraz uz aj v priebehu dna. Co to moze byt. Mam aj trojcifernu sedimentaciu a CRP 85. Zvacsene uzliny v brusnej dutine. vecer horucka,este skor do 39 ale teraz uz mensia ktora po hodine ked si lahnem prejde. Niektora uzlina je vraj skalcifikovana alebo zvapenatela ci tak nejako. Vnutrobrusne organy mam zdrave. Aj vysetrenie srdca je ok. Napiste niekto ak mate skusenost dakujem. Presim na email- homepub@centrum.sk
mozno to ma povod v psychike..
dnes mi bolesti trocha ustupili pomohla mi tabletka snad to bude lepsie ,vzala som si ibalgin,
dnes som aj ja vstala so silnymi bolestami pod pravou lopatkou co to moze byt? otazka na RTG,prosim