potenie+lekár=pomohol?

Príspevok v téme: potenie+lekár=pomohol?
Advice

Ahojte...viem, že o potení je tu dosť písané, ale ja sa chcem spýtať tých, čo boli s týmto problémom u doktora, a či im tento problém aj pomohol vyriešiť. NA aké vyšetrenia, a či vôbec na nejaké Vás poslal. Alebo Vám len zobral krv, a povedal, že potenie je prirodzené. Ja sa potím nadmerne aj v zime a niekedy mávam úplne studené ruky a nohy (v lete aj zime). Neviem či to má súvis, ale to potenie je naozaj nepríjemné, tí, ktorých sa to týka ma určite chápu. Chcela by som teda vedieť, či už vám v takomto probléme naši doktori pomohli, alebo budem zbytočne vysedávať v čakárni. Hlúpe poznámky si odpustite.

Advice

zuzikk...Driclor poznám, používala som ho, ale viem, že je škodlivý pretože obsahuje veľa aluminia, práve preto som sa rozhodla vyskúšať lekársku pomoc. Možno to potenie bude s niečím súvisieť, aj keď pochybujem pri tých našich doktoroch. Nakoniec sa asi budem musieť vrátiť k dricloru. Ale ďakujem za radu.

zuzikk

advice

ahoj, ja som mala od puberty problem s potenim, vyslusala som desaitkypripravkov, doplnkov vyzivy a podobne. jedine co mi pomohlo je DRICLOR antiperspirant. mala flasticka, dostanes kupit v lekarni za cca 6eur. pouziva sa na noc. jedine obmedzenie je, ze min. 24hodin pred nanesenim sa nesmies holit, lebo to bude sialene stipat. po 3-4 pouzitiach som si ho davala na noc len raz za tyzden, teraz uz len 2-3x do mesiaca preventivne. inak cez den pouzivam klasicky deodorant. je to skvela vecicka a ucinok sa dostavi takmer okamzite. odporucam :-)