joga?

jaro17

joge sa venujem nepravidelne asi 15 rokov. robil som hathajogu aj taojogu a môžem potvrdiť, že po cvíčení sa cítim super. Chrbtica ok, stolica pravidelná a iné a o pozitívnom účinku na psychiku sa hádam ani netreba zmieňovať. Aby som nezabudol, je to fajn aj na sexuálny život (potencia, chuť na sex...). neboj sa, vrelo ti jógu odporúčam. zo tačiatku dávaj pozor a postupuj pomaly. trpezlivosť ruže prináša, s cvičením sa nikam neponáhľaj

lioon

ahoj Danusa,ja by som chcela začať s jogou kvôli problémom s krížami a s črevami..a aj celkovo naučiť sa relaxovať a tak..A zdá sa mi to velmi zaujimavé,no vela o tom neviem,preto uvažujem prihlásiť sa na nejaký kurz..

Danusa

Ahoj Lioon, ja mas skusenosti s jogou uz asi viac ako rok a pol. Je to dobra vec. Chodim cvicit 1xkrat tyzdenne, ked mam na to cas. Horsie je to v zime, ked sa mi nechce ist nikde vecer z domu, ale ked sa vraciam domov som rada, ze som isla cvicit. Otazkou je, naco chces, aby Ti joga pomohla. Ja sa citim velmi uvolnena, pruzna a vo velmi dobrej nalade. A co viac, clovek po case uvidi, aky je pruzny. Po joge moj spanok je super. Stoji za to skusit, clovek nic nemoze stratit, iba ziskat. P.S. zo zaciatku clovek nie je taky ohybny ako su ostatni, takze - pozor - neprecenovat schopnosti tela. D.