ahojte,
bola som teraz tri týždne chorá, najprv nádcha, potom to prešlo do chrípky, cestovala som uprostred toho, som v novom prostredí, nachytala som ešte aj ekzémy, veľmi ťažko sa dostávam dokopy, a včera ma začalo veľmi nepríjemne bolieť v pravom boku, pod poslednými rebrami, keď si ich pritlačím, je to horšie, chcem sa opýtať, či je to z toho, že veľa som kašlala (teraz sa snažím tlmiť, lebo je to príšerná bolesť, keď kašlem a fúkam nos), teda či je to z vysilenia kašlania, mám dusivý kašeľ.... takú bolesť som predtým nemala, myslela som, že mi to prejde cez noc, ale vôbec:(
bolesť pod poslednými rebrami vpravo
Niet za čo,ale pravdepodobne vás to bude bolieť dlhšie,ako len jeden-dva dni.Síce menej intenzívne,ale budete to cítiť.Potom to prejde úplne,po troch-štyroch dňoch.Neberte to prosím ako strašenie,len s tým rátajte,
už som si dala veral, dúfam, že dozajtre to prejde, lebo sa starám o deti, ďakujem ešte raz za odpoveď
ďakujem pekne, aj som si to myslela, len dačo také som ešte nezažila, boleli ma svaly voľakedy, no iba trochu, klasická svalovka, ale toto bolí až priveľmi a na jednom mieste; nemám voltaren,:( ale spýtam sa rodiny, lebo ja som preč a lieky tu ťažko zoženiem... dačo vymyslím
ekzémy som už mala obrovské, keď som bola menšia, naučila som sa ich neškrabať:D, ani teraz neškrabem, pomaly ustupujú, to mám na lakti celom
Nebojte sa,je to z toho kašla a kýchania.Boli používané svaly,o ktorých ani nevieme,že tam sú.Ak máte doma napr.voltaren,natrite si to tým,malo by sa vám ulaviť.Ak chcete poradiť s ekzémom,ayurveda.sk zavináč gmail.com