dobry den som v 8 tyzdni tehotenstva a dnes rano som zacala mat hnedy vytok myslite ze je to nieco vazne ci mam ist na pohotovost kedze je teraz sobota, nedela???bojim sa o malicke
vytok v tehotenstve
lionesssssss, tak to som nevedela. No dúfam, že to dobre dopadne... Radšej na tú pohotovosť ísť... Istota je guľomet...
lucatko-tak dufam že si išla na pohotovosť kvoli sebe a maličkemu,,lebo to može znamenať potrat,moja sestra mala takyto a bola 2x na udržanie v nemocnici a dokonca tehu na rizikovom,len ležala,,,v tehotenstve chod k lekarovi radšej 100x zbytočne ako raz a neskoro:)
leninka, hnedý výtok nie je žiadny zápal ale potencionálny potrat ... hnedá výtok je totiž krvácanie
preto si myslím, že by bolo lepšie keby lucatko šla naozaj dnes na pohotovosť
Ahoj lucatko, v tehotenstve sú normálne výtoky, ale neviem ako to je keď je hnedý. Ja som hnedý nemala. No radšej si zabehni ku gynekológovi-gynekologičke... Každý zápal treba vždy vyšetriť...
lucatko... ja som síce tehotná nikdy ešte nebola, ale ja osobne by som išla... ja som sa zľakla normálne aj za teba, pri prečítaní tohto príspevku...
radšej ísť zbytočne ako prísť neskoro...
držím ti palce