Dobrý deň mám dosť nepríjemný problém... Stále mi ako keby ztekajú z nosa sople a potom ich musis tahať do úst. Je to dosť nepríjemné a neni potom pekný ani môj dych. Nemáte niekto s týmto tiež próblem, alebo ako sa toho zbavím prosím.
Ako sa zbavit hlienov v krku?
Akoze ten zazvorovy caj je pekne hnusny a este aj pikantny,ten co tu napisal ze je chutny je asi pako, dufam ze aspon zaberie ked uz je to takato "delikatesa"
hal50:
vobec nejes maso ani nepijes mlieko?
a co ostatne? ...moznoze si to nahradzas syrmi, jogurtami, tvarohom...aj to su mliecne vyrobky a zahlienuju
prilis vela chleba, ci ineho peciva tiez nie je dobre, ani celozrnny...
urcite zarad SUROVE OVOCIE A SUROVU ZELENINU - co najviac
s tym zazvorovym cajom :) mne tiez nechutil, ale teraz ho pijem casto a je super :) Takze mala rada ako ho spravit chutnejsim: nastuhaj si koren zazvora, cca 1 polievkova lyzica na 1 l. vody. Vodu daj zovriet, a potom ho daj do vody ( cca 5 min.) Predced ho, daj tam citron a med ...a uvidis, ze bude aj celkom chutny...no hlavne ten citron a med tam nemoze chybat :)
zazvorovy caj... par kuskov nastruhat, vyluhovat, vypit... mne osobne to vobec nechuti, ale citit hned ulavu.
luluska a co v pripade ak mam podobny problem a nejem maso kazdy den,resp.som vegetarianka a nepijem mlieko,cim si mam pomoct?
help,
prave som sa ta chcela spytat ci tvoj jedalnicek obsahuje vela zivocisnych vyrobkov...a je to tak, ako vidim...
preto tie hlieny
no najlepsie by bolo cim viac suroveho ovocia a zeleniny - toto vyrazne odhlienuje a precistuje...
tak daj si trebars zemiaky alebo ryzu so zeleninou, cestoviny..
mlieko vyluc ..a bez masa ked nevydrzis tak ho aspon fakt obmedz...nejedz ho kazdy den
to som velmi mierna, lebo viem ze ludia extremy nemaju radi...ale vedz ze vysledky sa dostavia
pi prieduškový čaj,alebo si kup mucosolvan
heeelp, vola sa to zadna nadcha a treba navstivit ORL lekara, pripadne alergologa.