Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zbavit hlienov v krku?

RNG

Doplnky aj lieky sa pouzuivaju dovtedy, kym problemy neprejdu. Oreganovy olej odhlienuje a je tiez antimikrobialny, ale v prinosnycy dutinach mlozu byt nakazy, na ktore nezaberie. preto odporucam si aj kvapkat do nosa roztok citricidalu a brat odmaskujuce NAC a serrapaptazu, lebo niektore nakazy sa nedaju vyhubit poriadne pre to, ze sa spajaju do vacsich celkov, maskuju a tak spolocne brania.

Dena888888

Ahoj chcela by som sa informovať ohladom tých kapsúl z Oreganoveho oleja. Ja som ich začala uživať minuly týždeň a potrebovala by som vedieť ako dlho by som to mala uživať.

lushi2

Pomoc! Už asi týždeň nepekne kašlem a nedokážem to zastaviť. Budím sa cez to v noci. Nefajčím ani nič takže nechápem kde sa mi to mohlo naskytnúť. Myslím že mám v hrdle jeden veľký hlien čo nejde vykašlať. Ako ho dať z tela von? Vopred ďakujem na pomoc.

lenka191

Už 2 roky ma tiež trápia hlieny v hrdle, neviem sa ich zbaviť. Dočítala som sa, že zahlieňuje mlieko a chcem sa opýtať, či zahlieňuje len kravské mlieko, alebo aj ovčie a kozie. Ďakujem.

ares077

poviem vam mam tento problem cely zivot od maleho chlapca stale smrkat ci leto ci zima uz ked som bol maly bolo odporucene odstranit mandle aj nosne aj krcne ale stale ich mam ked som bol uz v nemocnici a videl som ako zo sali operacnej chodia ludia co vypluvali krv do vedierka netrvalo 5minut a od vtedy som na krcnom nebol....moze to byt preto ze mam mandle stale a odporucalo sa mi to vybrat uz ako dietatu?lebo stale mam pocit ako by som nieco mal v nose a stale mensia zmena teploty a uz smrkam tiez v krku stale pocit ze tam nieco mam a neda sa to vyplut...mate alebo mali ste niekto nieco podobne ?

RNG

Infekcie v prinosnych dutinach sa prakticky nedaju vyhubit nicim branym ustne pozri cez Google.sk pod rng infekcie. Odporucam na to kvapky roztoku citricidalu, hoci aj dnesneho slabeho, ktory neobsahuje uz quaternialne zluceniny, ale len polyfenoly, ktore su ovela menej antimikrobialne.
Hlieny sa daju odstranit NAC(2 x 600 az 1200 mg) a serrapeptazou, a zaroven branym oreganovym olejom, najma ako kapsulky , entericke, vyrabane firmou Now foods, kde garantuju 100 mg ucinnej latky, carvacrolu v kazdej kapsulke. Dospela davka je 3 x 2+ kapsulky, s jedlom.

Oreganovy olej je prchavy olej, takze sa dostane z tela aj do nosnych dutin, zatial co ine lieky ustne brane sa tam nedostanu.

chorlavka

Caute vsetci .... aj ja mam problem s hlienmi ... liecila som to 1x so stodalom troch preslo .. no po tyzdni to je s5... je to doat neprijemne ... teraz mucosolvan ale taktiez nezabera.. na trhu ponukaju tke sirupy co podporuju vykasliavanie mam taky dojem,ale ja uz predsa vykasliavam ... tak ako to zastavit ?! A nie podpirit ? Nechcem si davat antibiotika ... a som fajciar tak aj to do toho hra svoju rolu . Poradi mi niekto osveceny caj alebo nieco zarucene ? Btw odskusane ? Dakujem :)

Janka:)

Dobrý deň prosím Vás ako sa mám zbaviť nepriemného hlienu v krku a v nose dosť je to nechutné vždy musím spľuvať :( .... prosíím pooomoooc :// ... jee to hnusnéé :(

Karafiana

Heeelp ako sa uz pisalo v predchadzajucich prispevkov. Skus to od jedla. Obmedz mliecne vyrobky, kedze su zname tym, ze dost zahlienuju a ak nepomoze skus si naordinovat kloktanie, caje, alebo sirupy, ktore ta hlienov zbavia. Mne vzdy pomoze na toto hedelix. Uvolni ta od hlienov a staci ich uz len vykaslat. Ak nic nepomaha, doktor to isti.

Enika

Dobry den prajem! Prosím o radu, mám dvojročnú dcérku, ktorá uz stvrty mesiac kasle a nevieme jej pomoct. Uz aj vytery jej brali z hrdla a nic nezistili. Vyskusali sme uz asi skoro vsetky dostupne sirupy a nic. Niekedy je to suchy, inokedy aj hlieny, ale najviac kasle cez den, v noci kludne spinka, no poslednu noc uz kaslala. Co to moze byt?