doktor mi pichol vyvolavacku a mam dostat od 2 do 10 dni....uz mam len 3 dni aby som to dostala...co sa stane ak nedostanem ????
Vyvolavacka- 2-10 dni?
urob si este jeden test, a ked bude negativny tak skus este pockat, ale v tomto case by to uz malo byt jasne, bud si tehu (test musi vyjst pozitivne), alebo sa nemusis obavat
sak to ze ja som nedostala a bolia ma prsia neskutocne,,,skor bradavky ...kedy mkam ist asi do gynekologa?
Don´t stress, vsak mas este 3 dni. Jednoducho, cim budes na to viac mysliet, tak to bude horsie. Vypni, nemysli na to, zi!pa
telo nie je stroj, občas sa to stane, že ani po vyvolávačke nepríde... urob si test keď ti menzes nepríde a uvidíš... držím palce... ale osobne si myslím, že ti môže prísť... veď máš ešte tri celé dni
robila a vysiel negativne....lenze po vyvolavacke musim dostat....hormonálna nerovnováha, cysta, prechladnutie, nadmerný stres (nie skúškové obdobie)- tieto vplivy co si napisala su dovodom meskania ale neovplyvnuju ked som dostala injekciu...
zaujímavý postup... ale tak nevadí, ak by si aj bola tehotná, tak to nijako neuškodilo... test si si nerobila?
lekar mi robil prv usg a povedal ze tam zatial nevidno nic lebo to je skoro...a preto mi pichol ....on to odporucil
prvú možnosť? tehotenstvo? na čo si šla na vyvolávačku ak je podozrenie že si tehotná ?
môže to byť napr. hormonálna nerovnováha, cysta, prechladnutie, nadmerný stres (nie skúškové obdobie), atď...
nestresujem len chcem vediet okrem tehotenstva ci to moze byt aj nieco ine...rada by som brala prvu moznost ale...