Preco ked si pisem s chlapcom ktory mi odpisuje....a paci sa mi a vie kto som pretoze ma pozna z videnia v skole ale nezdravi ma...a stale na mna cumi..mi neodpisal na otazku ci by sme sa mohli porozpravat aj mimo socialnej siete....
p.s...uz su to 3 dni a ja ale viem ze na internete bol lebo sak vidim na fb ked je online...a zdiela videa a pise statusy..PROSIM CO SI MAM O TOM MYSLIET?
Preco neodpisuje?
ja tiež potrebujem radu lebo on si somnou zo začiatku písal aj mi dokonca povedal že sa mu páčim ale potom keď som sa ho opýtala že či nepôjde zamnou aby ma videl na vystúpení tak odpovedal ano ale ja som mu napísala že nech radšej nejde lebo to bude trapas a on že aj tak dojde apotom sa to zvrtlo keď som sa ho opýtala či sa somnou tam bude aj baviť a on mi napísal že nech to radšej tak nehám a potom už mi neodpisuje len keď som sa ho opýtala či je namňa naštvatý tak dal takého to smajla :D a už ďalej nič neodpisoval a ja chcem radu že prečo a čo mám robiť aby zas ospisoval???
MIa zisti si v prvom rade, či niekoho nemá alebo či v jeho prípade sa nejaké dievča o neho nezaujíma. Teda ak snim chceš byť.
Je isté, že ťa ignoruje, otázka je prečo. TO že ťa očumuje, zas nemusí znamenať, že ťa chce. Môžeš byť pekná, možno sa hanbí, možno niekoho má, a možno máš len pekné prsia :D
Nechaj ho nech sa pozerá, sem tam sa usmej a ked bude chcieť napíše sám. Každopádne mu nedaj na javo, že sa správaš ako zufalka čo mu vkuse vypisuje. Pridaj si aj ty nejaku novu peknu fotku, nech ma na čo pozerať a daj tomu čas....
Ak sa mu páčiš a stojíš mu za to ozve sa. AK nie, tak nemáš čo ľutovať. A PS: zas na neho nečakaj pol roka
Ahojte,mám taký istý prolém. Poznáme sa už asi 2 roky no v poslednom čase sme sa viac zlbížili rozumieme si,máme veľa spoločného.No samozrejem máme aj veľa odlišného.Ako sa hovorí protiklady sa pritahujú :). Največší problém je,že nikdy sa neozve ked mu napíšem. Len tak ako sa má,čo robí atd.Ale ako náhle vie,že som u otca tak ma volá von neviem ako to mám brať či ide iba po jednom alebo v tom nemá jasno.Sám mi aj povedal,že nerád píše sms-ky.Ale stalo sa,že mi pár krát napísal,ale aj to len ked som bola u tata.Priznám sa pritahujú ma najme starší do 20 rokov chalanov ani neriešim.On má 27 a ja 15.Neviem či to nieje náhodou u neho prblém no ked som mu povedala,že mám len 15 tak nevyzeral sklamane.Dáva mi komplimenty.Stalo sa mi už aj,že mi dal najavo,že žiarli ked si sadnem s jedným dodičný kamarátom. Doslova mi povedal ked sme boli sami,že "mal som takú chuť tam isť jednu mu je***ť a povedať mu nehc ti dá pokoj." Ked som s ním tak som taká uvolnená nie ako pri iných.Cítim z neho takú doveru.Len to nehchem moc prehánať všetkého moc škodí :)....keby mi dal niekto nejakú radu,aby som sa szbytočne netrápila a neorbila si nádeje.Odpovede kludne aj na maila ssslimacik@pobox.sk
odvtedy si ma stale viac viac obzera...stale ma sleduje ,ocumuje ale nepise ..ja viem divne ....CHLAPI
nina kov. nepíš mu ak bude chcieť ozve sa aj sám,ale mám pocit že ťa berie ako kamarátku nie je jediný na svete tak nemaj klapky na očiach a pozeraj sa aj okolo seba.....
Co si tou neoholenou bradou myslela?
Presli dva mesiace od kedy si pisala, uz sa hadam rozpravate, ci nie?
dneska mal neoholenu bradu
Miuška, daj mu čas...ja mám 27, ale to, čo píšeš je čarovné a krásne zároveň, všetky tie úvahy: čo si o mne myslí, páčim sa mu? a podobne...
netlač na neho, možno potrebuje čas na vyjadrenie, ako väčšina mužov, a never všetkým ženám, ktoré tvrdia, že ak muž má o ženu záujem, hned jej dvorí, chce ju, volá jej a podobne, nie vždy je to tak, niekedy muž aj miluje, ale sú okolnosti, ktoré sú silnejšie ako on sám...no časom, zistí, že láska je najsilnejšia...už bude len na tebe, či ti stojí za to čakať :-)
rozhodne ak sa bude chcieť stretnúť neváhaj a chod